De av er som förhandsbokat Biowares mastiga onlinerollspel kan plocka hem spelklienten och installera redan nu.

De av er som förhandsbokat #Biowares massiva onlinerollspelssatsning #Star Wars: The Old Republic kan tanka hem och installera spelet redan nu. De sedan tidigare utannonserade "Early access"-planerna tycks bli bättre än väntat – vissa av er kan få börja spela redan den 13 december!

Alla som förhandsbokat Star Wars: The Old Republic och verifierat sin förbokningskod får ta del av Early access-erbjudandet, men det kommer variera hur långt försprång man får. De tidigaste kan börja äventyra i Star Wars-universumet redan den 13 december och sedan kommer fler och fler få tillgång därefter under tiden fram till den officiella lanseringen den 20 december.

Hur pass lång tid du får vänta tills din early access kickar in beror på hur snabb du var på att verifiera din kod – ju snabbare desto längre fram i väntekön står du!

I förrgår kunde FZ avslöja Star Wars: The Old Republics urstarka betasiffror.

Tack till Tomten, Arkayen, Unixo, bal0 för detta #nyhetstips!
Nämen? Blev du ledsen i ögat nu när alla inte höll med dig? En del av yttrande- och tankefriheten är att folk får säga emot dig när du har fel. 125/mån är piss i havet även för någon som går på socialbidrag. Välj bort två pizzor i månaden så har du näst... 13/12 Jo det är iofs sant :) 11/12 Kan vara billigare med Game Cards ibland...men det beror på valutan vid just det tillfälle... 11/12 ,.,,,eller så skippar man helt enkelt att beställa det och betalar sin subscription direkt över nätet och sparar pengar. 11/12 Med tanken på att du försökte påpeka att 50 kr hit eller dit gör stort skillnad för dig, så förstår jag inte varför inte använda "prisjakt" och ta det som är billigast istället för dyrare men kanske snabbare alternativ? 11/12 Räknar jag med spelbutiken som suger? Nej nej... Webhallen.... Dessutom kanske man var lite trött? 250 x 6 = 1500 80 x 6 = 480 1500 + 480 = 1980Kr/år. Men som sagt, 150kr/månad duger. 10/12 218 x 6 = 1308 kr (Spelbutiken, fri frakt) Dags att gå o göra matte läxan? ( då pratar vi om 60 dagar för det priset, dvs 2 x 6 = 12 månader) Visst, som någon skrev ovan det kan vara dyrt för någon men det är väl precis till var och en att bestämma om... 10/12 För att backa upp dig ytterliggare så är klockan just nu 2.39 PST, 5.39 EST, 10.39 GMT och 11.39 CET. Om Odin är osäker så kan han kika här: http://wwp.greenwichmeantime.com/ Angående att ha kort eller ej och att tycka ngt är dyrt eller ej beror på MÅNG... 10/12 Skyller på att jag var trött. Men 150kr tycker jag är ok... men 250kr är bara för mycket. KANSKE kunde betalat summan om man hade kunnat testa spelet först. 10/12 ...nu blev det ju fel igen :) Jag tror du har för bråttom med att skriva. Läs ordentligt :P 250kr/2 månader är faktiskt rätt ok för ett mmorpg. 125 pix i månaden. Visst, det låter kanske mycket - men det är inte så farligt. En kväll på krogen (EN kväll)... 10/12
Skicka en rättelse