Två läckra trailers från Capcoms Devil May Cry-reboot har letat sig in i filmarkivet! Vrålös och Twilight väntar är vad som väntar dig!

#Capcom har varit vänliga nog att förse oss med två nya filmklipp från Devil May Cry-omstarten #DMC. Det kommande spelet har kritiserats för Dantes nydesignade "emo-look", men utvecklarna #Ninja Theory tänker knappast rucka på sina visioner och hävdar istället att de som klagar "i hemlighet vill tycka om det".

Ytterligare ett kontroversiellt beslut är att spelet körs i 30fps snarare än 60, som alltid varit Devil May Cry-seriens signum. DMC låses till 30fps för att tillåta utvecklarna saker som att "världen förändras" samtidigt som du spelar, medan ambitionen är att "känslan av 60fps" ska finnas kvar.

Förvirrande värre, alltså. Det tycks som om Ninja Theory smuttat för mycket på stark-glöggen.

Hur som helst – färska DMC-klipp ser du nedan!

DMC, the fight
[video=10400]

DMC, the escape
[video=10395]

Ser skitbra ut, grymt att världen ändras medans man lirar och inte bara i cutscenes mellan fighterna. Vad spelar det för roll hur Dante ser ut? Hans look kan ju omöjligt påverka om spelet blir blir bra eller ej. 12/12 Dante känns inte riktigt som Dante, utan mer som typ Hayden Christensen (Anakin i Star Wars - Attack of the clones och Revenge of the Sith). Men fighterna känns som de ska, och hur banorna "morphar" sig verkar riktigt intressant. Sen verkar röstskådespe... 11/12 Men svart hår och röd rock är det, menar du? 10/12 Vitt hår och röd rock är inte sexuellt förknippat om man inte har en särskild böjelse för sånt. 10/12 Förra Dante är ju mer EMO än den här. 10/12 Bara jag som kom att tänka på Inception vid Escape delen? 10/12 Bara jag som kom att tänka på Inception vid Escape delen? 10/12 Förstår inte varför vissa klagar på hur han ser ut? man behöver väl inte ha karaktären man spelar som idol eller va kär i den ? Jag kommer nog köpa detta tillsammans med DMC collectionen som kommer för att återleva lite fina stunder, spelen är ju bra... 10/12 Ninja Theory har helt klart kapaciteten att göra storverk, titta bara på Enslaved som är helt sagolikt vad gäller både berättande, design och spelbarhet. Visst, Devil May Cry 4 var en riktig pärla och har spelats igenom flertal gånger på min krysslåda... 10/12 DMC serien behövde ingen reboot! Nej, fy fan. Emo Dante kommer jag ignorera. Detta spelet existerar inte i min värld. 10/12
Skicka en rättelse