Under VGA presenterades Naughty Dogs nya Playstation 3-exklusiva postapokalyptiska överlevnadslir som formligen osar av I Am Legend-vibbar och virusdoft från Resident Evil.

Under två år har #Naughty Dog arbetat på #The Last of Us, ett dystopiskt och postapokalyptiskt lir där du som överlevnadssnubben Joel och tonårstjejen Ellie gör allt för att klara var dag. Den första riktiga trailern visades under VGA 2011 och vad du kommer få smaka på är ett karaktärsdrivet actionlir där nästa dag är jäkligare än den förra.

[video=10405]

The Last of Us blir #Naughty Dogs första spel efter Uncharted-serien. Hur nyfiken är du?

Jag skulle inte kalla mig fanboy åt något håll. Problemet jag har med konsol är kass kantutjämning och dåligt djup. Näst intill omöjligt att ha kul i en första personspangare. Faktum är att väldigt få genrar gör sig bra på konsol imo. Jag är uppväxt på... 14/12 Sättet du kommenterar på gav det intrycket - PC fanboi - och att sedan sätta allt värde på ett spel via grafiken stärkte det intrycket ännu mer. Har du spelat Unchartedserien så har du ju sett det som skapats av miljöer och gameplay. Klart man kan jämfö... 14/12 Eftersom du verkar veta bättre än mig vad jag menar kan ju du sköta mina kommentarer i fortsättningen kthxbye. edit/ Jag äger både PS3 oh 360, så nog har jag sett konsol på annat än vykort. Det är rent larv att ANTA saker om folk. Jag vet inte vad du... 13/12 Du ändrar argumenten efter hand - först erkänner du att det ser så bra ut att det absolut inte är konsoll(underförstått). När så framgår att det är taget direkt från motorn så är det "bara" bra för att vara konsoll. Jag tror säkert att spel som nyttjar... 13/12 Precis i slutet på videon när dem sprang ut ur huset och man såg allt gräs som vuxit vilt genom asfalten, då fick jag verkligen I Am Legend känsla på det. Sen såg dessa monster lite lika ut som dem i I Am Legend också, tycker jag 13/12 Japp! Ta hit spelet. 12/12 This is gonna be Legen... Wait for it... Dary! 12/12 Jo då, men är man van vid PC's grafik så duger inte konsol oavsett hur bra det är för att vara konsol. 12/12 Tack för beskedet - bra att veta att det inte är obligatoriskt problem. Men när folk köpt konsoll bundlat med UC3 och fått problem då undrar man verkligen. Kört SP-delen då? När jag fått höra hur problemen fortskrider och priset under 350kr blir det väl... 12/12 Har du sett en konsoll annat än på vykort? Sett Uncharted och kanske spelat det(via HDMI på riktig skärm)? ND har berättat bl.a på twitter att det är capture strikt ur spelmotorn. http://twitter.com/#!/naughty_dog 12/12
Skicka en rättelse