Istället för att göra Skyrim större och lägga till fler saker vill spelets regissör, Todd Howard, hellre satsa på DLC-paket som gör spelet bättre.

Todd Howard menar att DLC-paketen till #Skyrim kommer att vara synnerligen välfyllda, men kanske inte på det sätt spelarna tror.

– Vi undersöker sätt för att göra spelet bättre. Inte bara lägga till saker, eftersom spelet redan är så stort. Vi går igenom idéer just nu, kollar på hur spelarna agerar i Skyrim och försöker komma på sätt att förbättra det.

Detta motsäger möjligen ett tidigare uttalande från Howard, då han menade att spelet skulle ha färre DLC-paket än #Fallout 3 men att de istället skulle ha mer substans och påminna mer om expansioner. Säga vad man vill, men många likställer sådana paket med nytt material, snarare än förbättringar i mekaniken och designen. Kanske får vi en slags kompromiss; en god blandning av nya inslag och polering?

Vi vet ännu inte när vi kan tänkas se det första DLC-materialet, men Howard bedyrar att de inte stressar ut dem. Vad som står klart är att 360-spelarna kommer att få tillgång till de första två paketen 30 dagar innan pc- och PS3-folket.

GET A ROOM U 2 18/12 Nope, du har inte kunnat försvara den ståndpunkten för den är helt jävla efterbliven, det är där det hela men det där för dig avancerade ordet argument används. Vad du sitter och säger är att du kan tänka dig betala fullpris för en produkt och sedan änn... 17/12 Argument? Det ENDA detta har handlat om är att du inte kan acceptera att jag kan tänka mig betala extra för att få en ickefungerande produkt reparerad. 17/12 Fixed, stick och böla hos din brorson eller något annat, han och du verkar ju ligga på samma intellektuella nivå. 17/12 Orkar inte läsa genom dina inlägg längre. Du är så urbota dum att det är skrämmande. Var aldrig min avsikt att få dig så här upprörd bara för att jag skulle kunna tänka mig att betala extra för att få en produkt "lagad". Vill du fortsätta gråta så gör... 17/12 Och det gör dig komplett jävla efterbliven för det skall man inte behöva, och att stödja den metoden är bara trögt. Om din nyfödda brorson som du verkar vilja skryta om fattar det är väl han lika pantad som du. Och på den tiden så kostade patcher ingent... 17/12 OK, jag ska säga det på ett sett som även min nyfödda brorson skulle förstå - Jag betalar gärna extra för något (även om jag ogillar idén) om det innebär att jag får ett fullt fungerande spel som jag kan njuta av. Förstår du inte nu så finns det inget... 17/12 Jösses vad rövont vissa får när de inte har några argument på sin sida. Du satt o sa att du skulle ju gladeligen betala för patcher, och sedan när det frågas om du inte förväntar dig ett komplett spel när du köper det så kommer det att det är ju klart... 16/12 Bu? Jahapp, Bu är förtvivland :( Jag behöver inte förolämpa dig, allt är så skrämmande uppenbart redan. I ett par sidor i denna tråden har du inte lyckats förstå att man ibland kan bli tvungen att bita i det sura äpplet om det leder till något bättre.... 15/12 Så i din förtrivland försöker bu bara förolämpa mig alltså. 15/12
Skicka en rättelse