Betala så mycket du vill för fem (eller sju) spel, samtidigt som du ger pengar till bättre behövande.

Köp fem spel, bestäm priset själv och ge samtidigt en slant till välgörenhet – en bättre deal är svår att hitta. Det handlar om Humble Bundle, ett projekt som går ut på sälja indie-spel och samtidigt göra en insats för bättre behövande.

Ett nytt Humble Bundle-paket, det fjärde i ordningen, finns nu att köpa och det innehåller fem indiespel (eller sju, mer om det nedan) till Windows, Mac och Linux. Det sammanlagda värdet är 100 dollar (ca 700 kronor), men du bestämmer alltså själv hur mycket du vill betala. Du bestämmer även hur stor del av köpesumman som ska gå till utvecklarna, välgörenhet respektive Humble Bundle-folket. Om du är den generösa typen och betalar mer än snittpriset får du dessutom med två extra spel.

Spelen i Humble Bundle #4:

Dessa två spel får dumed om du betalar mer än genomsnittet:

Tack till asdfg, purjo för detta #nyhetstips!
Vilken publisher är det som betalat utvecklingen av de spelen om jag får fråga? Med tanke på att Flying Wild Hog är helt nyöppnad och inte ens avslöjade att spelet var under utveckling tills två månader innan release och då enbart gavs ut via Steam så... 18/12 Om du inte kallar Quake-spelen för Indie så kan du inte heller kalla Trine, Hard Reset och Stronghold för Indie eftersom de alla haft publisher-pengar för att göra sina spel. Call of Duty-spelen har inte "avancerad gameplay", Jamestown kräver ju mer ski... 18/12 Nej, för mig så skulle det inte vara värt 700 spänn men med patch 2.01 så tycker jag inte spelet är ospelbart - faktiskt. Men det är ju en fråga om smak antar jag. För övrigt vet jag inte riktigt om du argumenterar mot mig eller med mig nu; du hävdar... 18/12 När du betalar så lite som du gjorde så kostar du Humble Indie Bundle mer än vad du gjort om du piratat dem. Dvs. Paypal och de andra betal-tjänsterna tar alltså betalt för att skyffla över dina $0,01 och den kostnaden är större än vad du betalade. Därf... 18/12 Titta på den här filmen och säg om det är värt att köpa Skyrim för 699kr till PS3? http://www.eurogamer.se/videos/skyrim-lagg-i-ps3-versionen-efter-patch-2-01 En AAA-titel (för mig) ska hålla en viss kvalitet, det ska inte behövas patcher som gör om hel... 18/12 På vilket sätt skulle AvP vara värdelöst? Skyrim har problem med stora, minneskrävande sparfiler - det gör verkligen inte spelet värdelöst eller ospelbart, håll igen med superlativen är du snäll - de förlorar mening annars 18/12 T.ex. Aliens Versus Predator Det enda som industrin pratar om när de menar AAA titel är att den kostade skjortan att göra. Det betyder inte att de fungerar bra eller ens är roliga att spela. Se på Skyrim, en AAA-titel som var och är ospelbar på PS3 på... 18/12 Skrev du förra inlägget eller hoppade du bara in i diskussionen för att få besvara en fråga åt en annan person? I vilket fall: kan du ge ett exmepl på ett spel som är värdelöst? 17/12 Att spelen är värdelösa. *badum-tish* 16/12 Vad menar du när du säger att de inte är värda ett skit? 16/12
Skicka en rättelse