Spana in trailern från Duke Nukems Forever DLC-paket, The Doctor Who Cloned Me, som redan släppts till pc och når konsolerna i och med veckouppdateringarna.

Det lika omtalade som medelmåttiga #Duke Nukem Forever får nytillskott. DLC-paketet, The Doctor Who Cloned Me, finns redan till pc och kommer att släppas till konsolerna i samband med veckouppdateringarna, vilket ska innebära idag till Playstation 3 och i morgon för Xbox 360-spelarna. Tre timmars solospelande där Duke ställs mot Duke (eller rättare sagt: kloner av sig själv) samt en trio multiplayer-kartor är vad som utlovas. Spana in trailern för hertigens nya äventyr undertill.

[video=10428]

Det var som attan, kul att höra. 19/12 Riktigt riktigt kul DLC. Känns som ddetta är så som spelet skulle vart från början. Hoppas FZ reviewar 19/12 Ja man kan som säga han är den som ligger bakom allt inom invasionen m.m han som skickade ut alla så kallade aliens för att kidnappa alla snygga fruntimmer för att dom ska kunna ha sex med dom så dom föder vidare nya monster 16/12 Vem är egentligen den här Dr. Proton som alla håller så kärt om? Är det skurken i det första Duke spelet eller? 16/12 Same here. Tycker det ser riktigt lovande ut och duke är faktiskt ett spel jag gärna kan snöra ut några extra slantar för när det kommer dlc/ expansion till det. för vad är det? närmast en hundring det är det värt. Men hade gärna velat att just orginal... 16/12 Samma här, blandad upplevelse minst sagt. 16/12 Mjo, visade sig vara bullshit jag hade gått efter, kollade Steam tidigare idag och expansionen går på typ 7.99 euro :( Nåja, kommer skaffa det i framtiden i vilket fall som helst =) 15/12 Eftersom min förklaring inte räckte till för att beskriva min åsikt, hänvisar jag Forcies inlägg (som ger en mer explicit beskrivning av vad jag tycker): http://www.fz.se/artiklar/spel/20110610/duke-nukem-forever/?page=3 I övrigt: Du behöver inte gå på... 15/12 Du säger alltså att åldern spelar roll i hur bra man tycker Duke är? Att jag är yngre än dig betyder att jag har en mindre upplevelse av duke än dig och därför har mindre att säga i detta? Vart fan är logiken där? Det spelar ingen roll hur gammal man... 15/12 Nytt eller inte, DNF var en flopp. Oskön spelkänsla helt enkelt. Tror majoriteten av världen är beredda att hålla med mig. 15/12
Skicka en rättelse