Kodarkrampen är över, skrivkrampsskräckisen släpps tidigt nästa år.

Efter många års tröstlös väntan kommer i dag glada besked för alla mus- och tangentbordskramare – #Alan Wake släpps till pc. Som guldströssel på glädjebeskedet meddelas att spelet släpps redan i början av nästa år, och därtill innehåller de båda miniexpansionerna The Signal och The Wake.

#Remedy lovar att vara sitt pc-arv troget genom att leverera spelet i högupplöst prakt.

"Remedy är en utvecklare med rötterna djupt nere i pc-traditionen (#Death Rally och #Max Payne ett och #två), så spelet kommer ha den högupplösta polish som de gamla fansen förväntar sig."

Alan Wake presenterades inför E3-mässan 2005. Även om det tidigt var känt att det kodades både till pc och konsol var det få som förväntade sig att Xboxen stod i centrum. Och när Xbox 360-exklusiviteten var ett faktum bröt helvetet loss i kommentarerna. Men bot och bättring nu, alltså.

Själv kör man allt PC-exklusivt från en och samma utvecklare - Blizzard. Värda att betala slantar för, både på spelen och en ny dator för att kunna spela dem. Multiplatform spelar jag även det på PC, fast med en 360 kontroll :) Då har man liksom det bäs... 15/12 Spänningen mellan konsol- och pc-spelare är som den eldiga passionen mellan en man och en kvinna. Jag tror att ni alla älskar varann, innerst inne. :D 15/12 Mmm men spela du D3 och HL3 på en laptop. Gör inte mig något. Men inte något jag själv skulle vilja göra är allt jag försöker få sagt. Ska du ha en Laptop blir ju skärmen mindre och oftast av sämre kvalité såvida du inte köper en Mac men då kan man inte... 15/12 hahahahha!.... Omg vad är det för folk som finns här???!!!! Folk som hatar Pc folk som hatar konsoller etc.. Själv så hatar jag strumpor tycker att det bara ska få finnas raggsockar =( 15/12 Jag växte upp med en amiga 2000 från 5års ålder. varför säger du att en laptop ger huvudvärk? Allt hänger på den bärbaras kvalitè och hårdvaran där intel i processorer går mycket stabilt, tysta och snabba. Ska själv göra mig av med min stationära dator... 15/12 Det finns alldeles uppenbart gnällspikar i alla läger. Huruvida pc- eller konsolspelare klagar mest är inte mätbart, och därmed tämligen meningslöst att bråka om i en forumtråd, det landar bara i massa antaganden. Med det sagt, kan vi inte snacka om spe... 15/12 Tycker det är snarare tvärtom. Då konsollspelare tror sig vara bäst i världen på fps spel när dom inte ens är det. Det kommer bli bevisat i cs:go då konsoll och pc spelare kan lira mot7med varandra. Och varit mer om konsollspelare som gnäller över saker... 15/12 om det där nu skulle vara korrekta siffror (förmodligen inte 100% men vi utgår från det) så kan vi helt klart konstatera att om Alan Wake sålde 1.5 miljoner exemplar (enligt Tompas post) är det helt klart en flopp. Framförallt eftersom det var så hypeat... 15/12 Vilket djävla troll. Troll med nollkoll... Varför gnälla och hävda sig i en PC nyhets tråd när man inte ens spelar PC? 15/12 Väldigt orealistisk jämförelse att ta några av bästsäljarna imo. De han snackar om är att eftersom PC var huvudplatformen från början och dom ändå kommit en bra bit (mer eller mindre knopat ihopa en spelmotor av något slag (rendering och fysik vad jag... 15/12
Skicka en rättelse