Den klassiska rts-serien är hetare än på mycket länge. Spana in den första trailern från Command & Conquer: Tiberium Alliances.

Förutom #Biowares storskaliga #Command & Conquer: Generals 2 är även webbläsar- och smartphone-titeln #Command & Conquer: Tiberium Alliances under utveckling, som enligt utvecklaren ska vara episk. Idag visar vi den första nostalgikittlande trailern och redan nu kan du registrera dig för den stängda betan.

[video=10440]

exploaterar är precis va de gör, när de använder sig av ett känt varumärke. Så länge spelet heter "Command and Conquer" så kommer det att sälja en viss mängd, även om det egentligen är ett värdelöst skitspel utvecklat med ytters liten budget till webblä... 16/12 Episkt och Webbläsarspel går inte riktigt ihop. Jag vänder nog den skeptiska sidan till ett tag. 16/12 EA: Purchase & Ruin 15/12 Det enda som verkar bra ar val sjalva iden om att man ska kunna slass om massor av olika territorier runt om pa planete, annars verkar det tja umm ratt trakigt ut som typ vilket Facebook spel som helst...jag maste ha missat det episka i det hela for jag... 15/12 Jag säger bara: http://www.youtube.com/watch?v=XtA3zXkDue8 http://www.youtube.com/watch?v=sUYAg5-pMls&feature=related Hade varit okej 15/12 "Exploaterar"? EA äger licensen för Tiberium universumet, varken mer eller mindre. Dem har inte sönder en serie genom att göra nya spel, hellre att dem gör någonting med serien istället för att låta den ruttna och sedan sälja bort den alá Dungeon Keeper... 15/12 har ingenting att göra med "grafikskadade" (seriöst bara efterblivet att säga något sådant, när folk numera dyrkar minecraft t.ex.) utan det handlar om att ea återigen exploaterar sönder en serie som funnits i så många år. Hade de istället släppt ett... 15/12 För mig låter det verkligen att vara grafik skadad. Personligen fick jag någon en spark nostalgi i arslet när jag såg 2D grafiken, kom och tänka tillbaka till de gamla spelen. Phenomic gör för övrigt bra spel. Battleforge är skoj. 15/12 http://farm1.staticflickr.com/131/319047856_dbf1ef3e92.jpg Seriöst det där var ju bara fail :(. EA har fan ingen vettig ursäkt att slänga ut ett sådana pass stelt C&C spel 2012. Alltså vad är det för fel på utgivare/utvecklare nu för tiden, varför inte... 15/12 Spyr nästan när jag läser "webbläsar- och smartphone" 15/12
Skicka en rättelse