"Vi kommer att välja ut deltagarna noggrant", förklarar utvecklarna.

Imorgon börjar den stängda betan för #Guild Wars, avslöjar utvecklarna. Om du inte fått ett privat meddelande från #Arenanet är du sannerligen inte välkommen, åh du smutsiga plebej.

– Vi kommer att officiellt påbörja stängt betatestande på fredag. Det kommer markeras av en utökning av antalet testare. För att förtydliga, denna testfasen är fortfarande under NDA och är inte tillgänglig för allmänheten, säger Guild Wars 2-designern Jon Peters.

– Baserat på den feedback vi får från vår nuvarande stängda beta kommer det avgöra de kommande faserna av vårt betaprogram, då vi kommer erbjuda tillgång till fler människor.

Det enda vi får veta om antagningsprocessen är att de som kommer med på ett eller annat sätt meddelas det.

Guild Wars 2 saknar släppdatum men dyker sannolikt upp under första hälften av 2012. Häromdagen avslöjades den sista Guild Wars 2-klassen, för er som missade.

Nej, det är inte det jag är ute efter heller, det var nån annan som tyckte om 1 hit 1 kill idén om du scrollar tillbaka och läser tidigare inlägg, vad jag argumenterar är endast att det ser lite mysko ut när man slår någon med lazer och INGENTING händer... 20/12 Allvarligt, det måste du väl förstå att man inte kan döda andra med ett slag i ett multiplayer-spel... Det hade ju blivit hur okontrollerat som helst. Vad är det för mening med att spela om det ändå ska vara precis som i verkligheten? 20/12 Sant, Men det är endå en viss skillnad.. i spel där stål möter stål kan man endå förstå att armor kan göra viss nytta, ta viss del av träffen.. men ett laservapen som skär igenom plåt lika lätt som en smörkniv skär genom smör, det bryter trovärdes illus... 20/12 Och senast lite SWToR PvP http://www.youtube.com/watch?v=Qmb_8kVmWEY hutball tycker jag inte ser så skoj ut, skulle heldre vilja testa de andra varianterna. fel tråd att diskutera SWToR på iofs.. sry! 16/12 Nej, closed beta är nog kört, hittar de folk utanför familj & friends så beror det säkert på hur man agerat med a.net i forum, med deras support, anmält buggar etc, kanske även om man supportat spelet i forum, twitter & youtube etc? Eventuellt vill de... 16/12 ... se längre ner ... 16/12 Du behöver inte hålla med mig :) 16/12 Ok antar att enda chansen för att få en beta är att hitta sin gamla GW1 guild då och kolla läget? Inget annat sätt som finns just nu överhuvudtaget? Som svar till erat swtor snack, så tycker jag också att swtor var lite väl likt WoW, precis som många... 16/12 Något jag inte vet något om? Hur i helvete vet du om jag vet något om swtor? DET GÖR DU INTE. Jag sa endast att JAG tyckte att swtor såg ut som reskinned WoW <--- min åsikt JAG JAG JAG JAG JAG tycker att swtor --->SER<--- ut som wow, Behöver jag vara... 16/12 Stora svärd och liknande har nog ungefär samma effekt på ett människoben som en ljussabel har, så kan inte hålla med om att det är löjligt bara för att det är ljussablar 16/12
Skicka en rättelse