Över 10 miljoner exemplar av spelet har skeppats och över 200 perfekta betyg har delats ut till Bethesdas episka rollspel.

Det går bra nu, #Bethesda. #The Elder Scrolls V: Skyrim har skeppats i över 10 miljoner exemplar världen över, enligt ett pressmeddelande. Skyrim till Windows sålde över tre gånger så mycket som alla andra pc-spel i Nordamerika under november och "game of the year"-utmärkelserna blir alltfler. Över två dussin publikationer har redan gett sitt tyngsta pris till Skyrim. Robert Altman, chef för moderbolaget #Zenimax berättar om hur de känner inför framgångssagan:

– Vi är otroligt tacksamma för fansens stöd och entusiasm och kärlek för de hundratals timmarna gameplay som Skyrim erbjuder. 2012 kommer att bli ännu ett stort år med releasen av Creation Kit liksom spännade dlc som kommer att ge det episka äventyret ännu mer innehåll.

#Valves Jason Holtman är överväldigad:

– Skyrim är det snabbast säljande spelet i Steams historia. Bethesdas engagemang och förståelse för pc:n som spelplattform visas i och med de fina betygen, den spektakulära lanseringen och de fortsatt höga spelarsiffrorna som Skyrim får.

Till dags dato har Skyrim erhållit över 200 perfekta betyg världen över, däribland av FZ. Tycker ni att spelet förtjänar de stora framgångarna?

Skicka en rättelse