Ändå är vi landets bästa spelsajt/speltidning i BF3. Hur går det ihop?

I dag arrangerade #EA och #Dice medie-sm i #Battlefield 3, där tio lag brakade samman i en kamp om ära, berömmelse och spel. FZ:s lag utgjordes av fyra medlemmar och undertecknad, och om du följer oss på Facebook har du sett att vi tog oss ända till final. Där gick vi på pumpen mot #EA:s eget lag, vilket får den märkliga konsekvensen att vi kom tvåa men ändå kan titulera oss som Sveriges bästa spelsajt/speltidning i Battlefield 3.

Turneringen ägde rum i Stockholm och spelformen var Team Deathmatch (först till 50 kills), med fem medlemmar per lag. De tio lagen, åtta spelmedier, nämnda EA-lag och ett #Dice-lag, delades in i två grupper, där alla mötte varandra i respektive grupp. De två främsta från varje grupp gick vidare till semifinal och vinnarna där brakade samman i finalrundan.

FZ-laget. De spelar betydligt skarpare än mobilkameran som förevigade detta ögonblick visar.

FZ inledde starkt med klara segrar mot Power Gamer och Press 2 Play. I tredje matchen fick vi storstryk mot EA (31-50), men vi kom tillbaka i sista gruppspelsvändan, tryckte till Ctrl Alt Elite och säkrade semifinalplatsen. Som tvåa i vår grupp ställdes vi i semin mot obesegrade Gamereactor från den andra gruppen. Matchen blev en stenhård rysare och lagen följdes åt hela vägen ända till det nervpirrande slutet - 50-46 till FZ, och final. Där mötte vi våra banemän EA och åter fick vi se oss besegrade, fast med de mer anständiga siffrorna 43-50.

Segern till EA, alltså, och FZ-teamet på en hedrande silverplats. Battlelog-profiler för FZ-laget:

Från den andra gruppen gick Level och Gamereactor vidare från gruppspelet. Övriga medverkande var #PC Gamer (som slutade trea i gruppen), Xboxflickan och Dice.

Eftersom jag inte är så förtjust i helikoptrar och jets så passar GB mig bäst (pre b2k). Därför jag var va du kallade det "GB/OM spammare". Tycker att GB påminner mest om B2K av dem kartorna som kom först så därför jag spammade den. Sen hur vidare man... 18/12 Bra gjort grabbar. Jag följde visserligen inte matcherna, men är rätt övertygad om att ea fuskade, alltså borde ni ha fått guldet. 18/12 NI ÄR SÅ JÄVLA SÄMST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Äcklad.... Så JäVlA äKcLaD. 18/12 De va min tanke först men sen tyckte jag att de kändes för mycket inte Battlefield man hade kunnat spela vilket spel som helst då liksom :P men aja fanns väl förhoppningsvis en bra anledning :) 18/12 Jo, det är sant, tänkte på det när jag läste nyheten igår. Tycker dock att det är ett lite konstigt spelläge, rundorna går över så fort. 18/12 Well, det vore fövrånande om en Bazaar/Metro spammer skulle komma med :P Det räknas inte som en BF spelare i min bok... Sorry -_- Skulle jag spamma metro och bazaar skulle jag nog iaf ha en 4-5KD och 1000+ SPM o jag e gammal och grå :P Reflexerna/aimen... 18/12 finns ju squad rush :) 18/12 Svårigheten att organisera 32 vs 32. Plus att varje tidning/sajt skulle ha sitt eget lag. Skulle varje tidning komma dit med mellan 16 till 32 personer beroende på om de skulle spela rush lr cq? Ja du fattar. 17/12 Duktigt jobbat folk : D Har dock frågan varför man kör TD? Känns som rush eller Conquest hade varit ett bra val nu när man faktist inte spelar CoD 17/12 Grattis! 17/12
Skicka en rättelse