Sugen på en exklusiv Koenigsegg CCX "Elite" Edition i Free 2 Play-Need for Speed? Då får du punga ut närmare 700 kronor, fast till och med 21 december är den inte lika dyr.

När Free 2 Play-titlar tillkännages, och framförallt i multiplayerlir, är det många som är livrädda för att det ska bli såkallade "Pay 2 Win"-produkter i slutändan. Racingliret #Need for Speed World har tidigare låtit dig köpa ingame-material, men nu har den första premiummodellen dykt upp, Koenigsegg CCX "Elite" Edition, som kostar 100 amerikanska dollar vilket blir runt 700 svenska kronor.

Just nu är dock priset sänkt med 25 procent till och med 21 december. I juni hade spelet testats av hela fem miljoner spelare, så några tycker verkligen om att köra omkring på #EA:s mer eller mindre asfaltsklädda onlinevägar.

Skulle du kunna tänka dig att köpa en bilmodell för mer än vad ett standardspel kostar i butik?

Varför klagar folk för? Köper 10.000 bilen så har man gått 7 mille plus. Sen äre det gratis PR också. 19/12 Ser faktiskt ingen skillnad på att köpa en bil i de här spelet för 700kr som att köra WoWgrejer via nätet eller till Eve tex. Same shit 19/12 Detta är vad jag inte förstår, endast ett fåtal idioter som har pengar över pungar ut riktiga pengar för ngt sådan (till detta pris iaf) Jag personligen skulle aldrig lägga riktiga pengar på ett F2P lir, däremot kan jag väll förstå ifall ngn lägger ut... 19/12 Detta är vad jag inte förstår, endast ett fåtal idioter som har pengar över pungar ut riktiga pengar för ngt sådan (till detta pris iaf) Jag personligen skulle aldrig lägga riktiga pengar på ett F2P lir, däremot kan jag väll förstå ifall ngn lägger ut... 19/12 Ser egentligen inget större fel i det här heller. EA tar inte 700:- betalt bara för att 700:- känns som en skön siffra. Troligen blir licenskostnad till Koenigsegg och arbetet för att implementera modellen det som fäller avgörandet. Så länge inte det... 19/12 PR-tricket verkade ju funka i alla fall. Det spelar ingen roll om noll personer köper - spelet blir omtalat. Några brats som vill vara exklusiva finns dock säkert - mer pengar än förstånd om man säger. - Åhhhhhh, han kör nya kungsegget, hur fan har han... 19/12 Bättre än horse armor eller monkler i alla fall antar jag. Det är väl de RMT-prylar som ligger i samma prisklass... 19/12 Ser inga problem med detta. Vill man ha den så betalar man för den, vill man inte så låter man bli. Ganska enkelt. Smart av företaget, de måste trots allt tjäna pengar för att överleva och fortsätta utveckla spel åt oss. 19/12 Waow.. avskyvärt. (sällan man använder det ordet). 19/12 700kr... man måste va helt pajjad om man köper en sak ingame för dom pengarna... 19/12
Skicka en rättelse