Vad kan du köpa till en billigare peng? Typ allt som finns. Nya massiva erbjudanden varje dag, samt uppdrag som ger dig gratisprylar och chans att vinna ALLA titlar på Steam.

Det finns få perioder som får människor att spontanköpa spel i sådana mängder att de aldrig någonsin kommer spela igenom en majoritet av dem som Steams helgdagsrea. Och nu är det dags igen. Första dagen bjuder på exempelvis #Portal 2, #Orcs Must Die! och #Fable III till fispriser. Detta utöver i princip alla utgivares mer eller mindre maffiga deals, eller varför inte paketdealsen med alldeles för många spel i.

Som vanligt är det dock inte alla spelmöjligheter du kan ta dig an, utan årets tävling handlar om gåvor och kolbitar. Ja, genom att klara av dagsuppdragen får du antingen olika ingame-gåvor eller gratis spel, eller bitar av kol. Med hjälp av kolbitarna kan du ta plats i den massiva utlottningen som ger dig alla spel i Steam-katalogen. På ren och skär svenska är det helt enkelt en överjävlig mängd spel.

Vad har du hittat för godbitar?

Haha, typ ordagrant. Fan va coolt. Antar att det enda som finns att säga är: "Great minds think alike" :D 22/12 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=GtYHvqt9ANg#t=297s läskigt :D Blev några sekunder för tidigt, men det kommer strax efter det. 22/12 Totalbiscuit är episk. Kika på hans channel på Youtube :) Britt med humor! 22/12 Då är vi nog ihopkopplade, vet inte vem Totalbiscuit är. :) Däremot vet jag att man får rage när man tror att man gör en bra deal så är det billigare en-två dagar senare. Gäller allt och inte bara Steam. 21/12 Spartips från Totalbiscuit* :> Antingen det, eller så är ni telepatiskt ihopkopplade ;p 21/12 Vinna ALLA spel? Att vara vaken 24 timmar per dygn hade ju inte räckt ens långa vägar för att hinna spela igenom allt. Must resist...not...to...press..."Store" amagaaad! Köpte ett flertal spel på höstrean och inte ens installerat hälften. Nu julrea! 20/12 Please take my wallet. 20/12 Alltså... vissa av de katalogerbjudanden som finns är ju helt sjuka. 20/12 Kom ihåg att kolla ut vilka spel du vill köpa och invänta varje dagsrea för extra bra priser. Sen sista dagen på rean köper man alla de där spelen med "halvbra" rea som man vill ha men som det aldrig blev någon "superrea"på. Spartips från Shadee :) 20/12 De flesta spelen är ju bara prisänkta till 9-10 euro, då är det inte mycket till rea då man kan få tre spel på vanliga affärer för samma pris. T.ex. kostar doom 3 9.99 euro på steam medans man kan få det för 50 kr på rusta när det inte är rea. Även andr... 20/12
Skicka en rättelse