Bioware har rullat igång ett nytt gammalt stjärnkrig. Kommer du delta?

Förra veckan rycktes kontakten ur #Star Wars Galaxies-servrarna, men tomrummet efter ett #Lucasarts-stämplat MMO blev synnerligen kortvarigt för tidigt i dag slog #Star Wars: The Old Republic upp portarna.

Med anrika #Bioware som kodare och åtskillga års utvecklingstid är förväntningarna på The Old Republic i topp, och betatestning och den tidiga releasen för vissa köpare förra veckan har inte dämpat dem. Huruvida Star Wars: The Old Republic mäktar med att ge genregiganten #World of Warcraft en match om spelarna återstår att se.

Allt kan hända i The Old Republic. Här: skärmytsling mellan Närsyntas riksförbund och Synskadades förening.

Bioware-grundaren Ray Muzyka menar att spelet kan komma att förändra MMO-genren.

– Att lägga in story och personliga val i ett MMO kommer i grunden ändra hur spelarna uppfattar MMO-spel, särskilt när det upplevs fullt ut med dess högkvalitativa manus och röstskådespeleri, säger Muzyka.

Huruvida FZ håller med honom berättar vi när vi inom kort levererar vår svulstiga recension. Vi börjar med de första intrycken i slutet av denna vecka, följt av en fullsaklig recension med betyg när vi grottat ner oss rejält i spelet. Vi räknar med att leverera den i mellandagarna.

[video=10481]

Spelet är awesome! 22/12 Skulle vilja påstå att du kan köra lika mycket "single player" som du kan "multisplare." Storyn för alla karaktärer och hur allt anpassas runt det är riktigt välgjord. 22/12 Älskar sarkasmen i många av dialogerna. Dock börjar man tröttna på dialogerna i de vanliga questerna...men man följer storyn fullt ut. 22/12 Ja nu tilltalar grafiken mig väldigt mkt då jag föredrar den lite mattare typen. Det glänser och sprakar inte lika mkt som i andra spel. Jag menar.....sand SKALL se matt ut, stenar är oftast rätt matta uatom när de är blöta....Visst, det finns en del... 22/12 Jag gillar som sagt spelet. Men jag håller ändå med dig, grafiken är lite billig och framför allt så känns kontrollerna lite klumpiga. Men samtidigt har wow haft många år på sig att finslipa och tweaka. 22/12 Har spelat MASSA wow och tycker redan detta är bättre. Alla har rätt till sin åsikt men tycker inte riktigt dina argument håller. Vad beträffar questen så är de betydligt mer utvecklade än wows tråkiga grindade. Grafiken är minst lika bra om inte bättre... 21/12 Väldigt skoj spel. Har inte stött på några buggar alls. Visst är det surt med köer, men så har det varit med nästan alla nya mmos jag spelat. Jag minns t ex på servern Bloodscalp där jag spelade wow kunde det vara upp mot en timmes kö under en tid! Det... 21/12 Håller med dig om att det kändes väldigt avgränsat, väldigt zon-baserat för mitt tycke. 21/12 Har aldrig varit inne på att börja spela det, men gav stresstestet ett ärligt försök. Det tilltalade dock inte mig, så det blir nog inget köp. Alla verkar säges att spelet är jättebra, och att det är helt otroligt roligt, men för mig känns det mest som... 21/12 Har börjat köra med en kompis som är jedi (jag kör smuggler) och när vi gör solo-quests har dialogen ibland blivit rätt rolig och annorlunda än när man kör själv. Ett kul exempel när vi kom till Taris och pratade med den första questgivern så sa dom typ... 21/12
Skicka en rättelse