Alltsedan den förvirrade E3-demonstrationen har det varit tyst om Wii U. Men på CES nästa månad visas konsolen återigen upp för världen.

Ingen Wii U på Gamescom. Ingen Wii U på Tokyo Game Show. Men nästa månad är det äntligen dags för konsolen att kliva tillbaka in i rampljuset. #Nintendo bekräftar att de kommer till Consumer Electronics Show (CES) 2012 för att visa upp sin Wii-uppföljare – men bara för media. De bekräftar också att materialet är detsamma som under E3.

– Nintendo of America, tillsammans med CES, kommer att erbjuda demonstrationer av den kommande Wii U-konsolen till de medier som inte såg den under E3. Men Nintendo kommer inte att ha något bås och planerar inte heller att inkludera några spel, upplevelser eller information utöver de som fanns på E3. Produktionen fortgår som planerat och lanseringen kommer att äga rum någon gång mellan E3 2012 och slutet av 2012.

jeap UPS Tomten ^_^ 25/01 Tomten gör en U-sväng med sin flygande släde till Japan och hämtar ett prototypexemplar till dig, för de lär ju sälja slut i alla vanliga leksaksbutiker och spelaffärer...eller? 20/01 kommer endå inte att släppas en ny ps.. blir endå U på önskelistan till tomten 19/01 SNES var "starkast". Iallafall om man jämför med Mega Drive och inte blandar in smalare konsoler som TurboGraphx, 3DO, Amiga CD 32, Jaguar, Philips CD-i (som dessutom kom flera år senare och kanske inte ens kan anses tillhöra samma generation) och så... 26/12 Finanskrisen var redan 2008 men spelkonsolerna har fortsatt att sälja som smör. Spelkraschen berodde till stor del på riktigt dåliga och simpla spel som ofta var rena kopior på varandra. Vad gäller förnyelse så har både Sony och Microsoft förnyat sig,... 26/12 Hade inte kunnat säga det bättre själv ! Det som många inte verkar förstå är att hårdvaran inte säljer en sån här produkt. Det handlar om bra och långsiktig marknadsföring. Nintendo (precis som Sony, Microsoft), är ett varumärke. Till skillnad från Sony... 21/12 Wii sålde riktigt bra för att marknadsföringen var genial. Tyvärr var inte produkten det och hur man viftar spelade inte så stor roll och senare släpptes en ny kontroll som skulle vara vassare. Det var den inte. Det är som när folk tittar på TV-shop och... 21/12 Har väl aldrig varit den starkaste konsolen som "vunnit". Nes var inte starkast, SNES inte heller, PS1, PS2, Wii. Inga av dom var dom starkaste i sin generation. N64 hade bättre grafik än PS1. Gamecube och Xbox var starkare än PS2. Det har aldrig varit... 21/12 En sak som ni tycks ha glömt att ta i beaktande är att Nintendo generationen före var den sämst säljande konsolen (före xbox kom) och en riktigt mariginallirare trots att de hade Mario, Zelda och liknande. Vad var det som gjorde Wii till en sucée? Rörel... 21/12 Tycker det är tråkigt att se alla människor som endast går på rykten. Man hör alltid rykten runt nya konsoller, och 90% av dem är fel. Jag väntar att bestämma mig tills dess att nintendo själva går ut med officiell information. Vad jag har hört från väl... 21/12
Skicka en rättelse