<img align="right" src="http://www.fz.se/bildarkiv/images/Madden_NFL_07__PS3_/927448_20061019_screen002.thumb.jpg" width="128" height="72" border="1" hspace="5" vspace="5"></img>Jänkarnas förkärlek för regelspäckad och taktiktyngd fotboll med ovala bollar (alltså amerikansk fotboll) återspeglas i spelbranschen. #Madden NFL 07 har sedan premiären i augusti sålts i mäktiga fem miljoner exemplar, varav hela två miljoner gick åt den första veckan.

#EA räknar kallt med att spelet blir det bäst säljande på den nordamerikanska marknaden under år 2006. Man ska dock inte glömma att titeln släppts till inte mindre än tio plattformar, något som gör mätningar med spel som enbart lanseras till exempelvis pc en smula skev.

själv har jag spelat AM fotboll i 2 år iceman ........... kortfattat 2 lag ena är offense andra deffense. Offense ska ta bollen till deras end zone. Def ska stoppa de varje spela så står de tsmans och snackar tactic 45 sek sen måste man köra igång. Boll... 28/12 Ja, det har jag aldrig förstått mig på... En människa kan aldrig ha sett varken en rugby eller am. fotbolls-match, men de är fan i mig bombsäkra på att rugby är "tuffare" och "roligare"... 27/12 Precis som Carolus Rex säger så är amerikansk fotboll garanterat tråkigt om man inte kan reglerna. Och de är väldigt vanligt att folk som inte har någon aning om reglerna eller spelet överhuvudtaget föredrar rugby, bara för att dom kör utan skydd där,... 27/12 Vanlig förkommande åsikt hos de som inte förstår sporten. Nödvändigtvis behöver det inte gälla dig, men ofta säger de som inte kan taktiken och reglerna detta. För övrig är max får det gå max 45 sekunder mellan varje spelsekvens. 27/12 hoppas spelet är roligare än vad det är att titta på. det änder nått i 10sec, sen händer inget i 5min, sen börjar det om 27/12 Amerikansk fotboll FTW. Själv spelat det, och har planerat på att ta upp det snart igen... Stör mig som fan dock på att EA mjölkar ur sin Madden-serie. Är trofast Madden NFL-köpare, men det har gått för långt nu. Som Carolus Rex säger, det finns bättre... 27/12 För er som gillar Amerikansk fotboll (Som jag) kan jag starkt rekommendera ESPN NFL 2K5. Grymt mycket bättre än Madden 07. Man behöver dock ladda hem uppdaterade rosters, men sedan är det mycket mycket bättre, både grafiskt och spelmässigt. 26/12 Amerikanarna är så lättlurade... 26/12 Madden NFL, vad är det ;) ? 26/12 Trevligt, det är rackarns roligt iallafall. 26/12
Skicka en rättelse