Nyåret närmar sig och med det följer listor över vad som varit bra och dåligt det gångna året. Wired News utser årligen årets [[vaporware]], alltså produkter som lovar stort men av någon anledning inte dykt upp.

Ett solklart exempel är #Duke Nukem Forever, #3D Realms shooteruppföljare som har massiva svårigheter att bli färdig. Just DNF fick för ett par år sedan en hedersutmärkelse på listan och meningen var att den inte skulle delta i framtida sammanställningar. Men, ett par år senare föll man för publiktrycket och kungen fick åter den tveksamma äran att slåss i toppskiktet. Hur ser då årets sammanställning ut?

Jo, det är sant, men innan THQ kom in i bilden så fick i alla fall deras trogna fans information lite nu och då om vad som hände med spelutvecklingen. Vi hade hela tiden en dialog med dem där vi fans gav våra önskemål om vad vi ville ha med i spelet,... 28/12 Söker man efter vaporware bland bilderna på Google får man upp en bild av the Duke himself som första resultat :D 28/12 Jävligt scooby sida dock. :) Annars tyckte jag att listan inte var något särskilt... min kommentar blir "Meh..." (axelryck) 28/12 Var det inte relativt nyligen THQ tog över det? Och då började sätta press på GSC så att dom faktiskt började göra det dom ska istället för att sitta och dagdrömma? 28/12 Haha, rätt så soft ändå att de länkar till min fan-page i texten om stalker :) Men så har jag ju verkligen tröttnat på GSCs och THQs snobbstil oxå... http://rampod.altaica.org/lakemount 28/12 Ipod var och är bra, om än med en del brister (id3-tagg-sorteringen är den värsta i mitt tycke. Varför inte sortera efter mappar/filnamn, åtminstone ha det som alternativ...?). Men numera finns väl spelare med lägre pris, fler funktioner, bättre batteri... 27/12 Det är väl ingen nyhet at iPoden är jävligt poppis utan att vara bra? ont: orka. blir surare än vanligt av att läsa listan 27/12 Ultimat? Finns ingenting som är bra på ipoden förutom menysystemet. Batteritiden är usel, ljudkvaliteten är usel och man måste använda lika värdelösa itunes för att föra över musik och det bara åt ena håll. :down: 27/12 Blev inte Phantom rätt avskriven kring 2003-2004 efter att HardOCP bla skrivit en rätt fin artikel (http://www.hardocp.com/article.html?art=NTEy) om det icke existerande företaget bakom "konsollen"? Optimus passade dock in klockrent på listan, och DNF..... 27/12 Saknar Phantom i den där listan :) Stalker och Optimus tangentbord är ju inte riktigt vaporware längre eftersom dom är på väg, kanske inte helt hundra på tangentbordet dock, men Stalker blir jag faktiskt nästan förvånad om det inte kommer runt mars som... 27/12
Skicka en rättelse