Den hårt hyllade [[Nintendo 64]]-titeln GoldenEye 007 har varit på väg att konverteras till pc en tid och utvecklingen är nu så långt kommen att en betaversion står färdig. Insatta i spelmotorn [[Source]] räknar snabbt ut att modifikationen kräver #Half-Life 2.

Till buds står två filer - en .exe och en .zip. Exe-filen är ämnad för folk som nöjer sig med att spela, medan zip-varianten låter dig smälla upp en egen server. Storlekarna är 181 respektive 228 MB och du hittar båda upplagorna i vårt filarkiv.

Anledningen till det är att vissa vapen spawna det är drf som det är en del "pp7 only" banor..men asså det här var ju riktigt kul!! fasen i mej det bästa på länge! kan inte sluta spela!:D visserligen buggit men bara en beta:D !!! 01/01 Du ska inte behöva den stora gigantiska SDK, ska finnas nån mindre SDK pryl som är det enda som krävs, och har man HL2 installerat så ska det inte vara så mycket att tanka ner. 29/12 Man får ju "connection problem" varenda 1 minut. zzzzzz. 28/12 Var inget vidare. Kändes som vilken simpel mod till HL2 som helst. Men det är ju en beta, kan ju hinna bli bättre. Men för tillfället känns den ointressant. 28/12 Men va måste man ha nån jävla SDK grej som tar 8 gig? Kan man inte skita i den och lira ändå? 28/12 Nope, avinstallerade det direkt. 28/12 Jag vill inte starta ett krig eller så men Perfect Dark var ju på många sätt ett bättre spel än Goldeneye (konstigt vore väl annars uppfäljare BRUKAR ju bli bättre). Testade alphan av denna GE-mod för ett bra tag sen, buggigt som bara den men man såg... 28/12 Jag är helt till mig! Bättre och mer välgjord mod får man leta efter! Man får tillbaka alla känslorna som man hade för snart 10 år sedan när man spelade detta mästerverk. Det är lite buggit å så men snälla nån, det är förlåtet. Jag ser fram emot framtid... 28/12 Finns det singelplayer? 28/12 Helt ok mod, men alla servers som jag joinar slutar eller fryser efter 5-10mins spelande(samma för en kompis). Vet någon vad som kan göras för att frysandet ska sluta? 28/12
Skicka en rättelse