En färsk produktsida för #Clusterball 2 skvallrar om att Umeå-baserade #Resolution Interactive är i full gång med en uppföljare till sitt populära bollsamlarlir.

Konceptet känns igen, med hjälp av din svävare ska du samla ihop så många bollar som möjligt samtidigt som du måste hindra dina motståndare från att göra detsamma. En uppföljare utanf förbättringar vore inte mycket att hänga i julgranen (fast att den snart kastas ut) och på menyn står nya spelsätt och olika sorters flygfarkoster.

Starcrow adda mig torbjorn_gustafsson@hotmail.com på msn. 18/01 Tjena Starcrow! Det är ZephirotH, The1andonly. Kul och se dig messa till mig, jag upptäckte det på google. Det blir nog inget mer spelande för mig just nu för tillfället. Har lagt ner datorspelandet och har ingen dator som stöder nykommande dator spel.... 18/01 Då är vi redan tre som har varit med och arbetat på antingen 1:an eller 2:an. Jag själv arbetade på 2:an och det är glädjande att se att spelet går frammåt. Ser fram emot att få spela det när det blir färdigt. Visste inte vad Clusterball var först men... 01/01 Haha, jo dom har hållit på med ett tag med detta spel. Kan faktiskt säga att även jag har hjälpt till med spelet landy :] 30/12 är faktist 2 från daydream som startade resolution.. spelet har varit i utveckling i mer än 1 år.. Kan väl dra till med att shanghai har man varit o hjälpt till att bygga ... 29/12 Måste helt klart testa detta när det kommer... Kommer ihåg att jag körde ettan med joystick och allt... Det var riktigt skoj... 29/12 Resolution? Daydream då? :( Nåja, ettan var riktigt bra och ganska intressant på så vis att det, trots sin ringa storlek, var riktigt snyggt och gick att spela felfritt nästan oberoende av ping. Har svårt att se vilka utvecklingsmöjligheter som finns... 29/12 Jajemän kom igen nu "The1andonly" aka Zeffe(om jag minns rätt)! Dags och damma av dina gamla skills och visa världen vad Sveriges clusterball kung fortfarande kan göra =). 29/12
Skicka en rättelse