I helgen är det dags för alla svenskar med välskavda tummar att bege sig till köpcentrumetn Nordstan i Göteborg. På lördag drar årets svenska mästerskap i #Nintendo igång med inledande kval med prickskytte i #Wii Play som gren. De som får flest poäng i Shooting Range spelar final på söndag i ett än så länge hemligt spel.

Den 6 januari blir en kvaldag, där alla som vill får ställa upp. Det kostar självklart ingenting, så det är bara att ta med mamma, syrran och svärmor och anmäla er alla. Tänk dock på att komma dit och fixa anmälningen i god tid ? antalet platser är begränsat eftersom vi inte kan hålla igång tävlingen hur länge som helst.

Vi börjar ta emot anmälningar redan mellan klockan 8?9 på morgonen den 6 januari, så ställ väckarklockan på något tidigt om du vill vara garanterad en plats.

Spelet som kommer att avgöra kvalet blir Wii Play, där det gäller att nå så hög poäng som möjligt i minispelet Shooting Range. Spelar du riktigt bra och blir bland de bästa så går du vidare till finalen som hålls dagen efter, mer om den senare.

Skicka en rättelse