#Far Cry, ett av många spelfilmsprojekt signerat [[Uwe Boll]], kanske inte blir lika katastrofalt dåligt som hans tidigare skapelser. Det kräver i alla fall varumärkesägarna #Ubisoft. Till Eurogamer säger Boll att de, till skillnad från hans tidigare uppdragsgivare, redan har etablerat spelserien och därför inte vill svärta ner det.

Every other game I did so far, the game makers were happy I did a movie to support their franchise," said Boll. "With Far Cry, Ubisoft wants me to make a good movie because this is already a big franchise for them and they want to keep it going.

Visst, jag kan välja att inte se Bolls filmer, men som någon sa tidigare blir man smått förbannad när ett spel man gillar blir till film av den oduglige Boll för man vet att det blir skit av det och ingen kommer att göra en ny film av det spelet under... 27/04 att anlita uwe boll till att göra en bra film är som att gå in på en veggo restaurant och beställa en blodig entrecoté. 26/04 Haha de låter ju som om att han gått in för att göra dåliga filmer innan och nu när någon ber honom specifikt att inte göra en dålig film så är de ju självklart att han ska göra en bra film :D "Vadå. dom sa inget om att de skulle vara en bra film..."... 06/02 cod baserat film där tyskarna smiskar jänkarna vill jag se 21/01 Jerry Bruckhiemer är producent, för det andra, han är väl bra?, så länge han inte jobbar ihop med Michael Bay, och håller sig till Ridley Scott och Hans Zimmer 17/01 Han menar nog att en gris kan använda servett lika bra som Uwe kan regisera bra film. Ungefär. :) Jag avskyr flockbeteende när alla skall tycka samma sak och göra likadant och Herr Boll triggar flockreflexen här som vanligt - sist jag skulle försvara... 12/01 ? 07/01 De som o be grisen använda servett. *grofl sloff NÖFF?!* 06/01 jerry bruckheimer eler nån sån regisörr annars kommer det inte bli bra :P kanske om dem tar regisörren som gjorde resident evil :) 06/01 Men suck, Tufft? Har du sett alone in the dark eller house of the dead? Har man sett en film gjord av honom så kan man kritisera honom lika mycket som alla andra nötter som gör urusla filmer. 06/01
Skicka en rättelse