Drake som drake, skulle man kunna säga, men inte Bioware som istället ”aggressivt” spanade in Skyrim innan någon råkade träffas av en... pil i knät?

#The Elder Scrolls V: Skyrim röner fantastiska framgångar bland fans världen over, och #Bioware har tydligen lagt märke till #Bethesdas rollspelsframgångar.

– [Nästa Dragon Age] kommer ha de bästa egenskaperna från de tidigare Dragon Age-titlarna, men det kommer även få många saker som jag tror spelare kommer finna väldigt spännande från en del spel som finns ute nu som det går väldigt bra för, som har mer av en öppen värld-känsla, säger Ray Muzyka till Wired.

Ja, inte helt oväntat är Skyrim en av titlarna de spanar in med hökögon.

– Vi spanar in det [Skyrim] aggressivt. Vi gillar det. Vi är stora fans av [Bethesda] och deras produkt. Vi tror att vi kan göra en del underbara saker.

Vad tror du Bioware-gänget är mest sugna på att lära från Bethesda?

TheRob told you all, LIKE A BAWS! but then he took an arrow to the knee, witch he threw on the GROUND! (tror jag kan hålla på hela dagen med det här) 23/12 Båda suger dase vad mig anbehagar. Portal är jag inget fan av och Skyrim kan dra nåt gammalt över sig. Dock är arrow-grejen den senast påtvingade skiten av alla fanboys och sticker således mest i ögonen. Usch ja 22/12 Om något meme överhuvudtaget är påtvingat så är det alla jäkla My Little Pony: Friendship is Magic memes. Usch, fattar inte vad folk ser i skiten (Varken serien eller memesen). 22/12 Bioware used to make good games, then they took money from EA ^^ Pc gaming used to be good, untill it was taken by Valve/Blizzard in the *** (knee) Undrar hur det kan komma såg att det är fel att kopiera andras verk (musik, film etc) även spel, såvida... 22/12 Orka köpa Fler Dragon Age? Sista sög ju dase.. svintråkigt Gör något nytt!!! 22/12 Dragon Age goes Skyrim clone. 21/12 Dragon Age brukade vara mer linjärt, men sedan tog det ett skyrim i knäet. 21/12 Av folk, inte spelet, och i alla fall för mig som lirat det och varit med om det själv så får det mig att skratta, medan tidigare nämnda inte var roligt ens från början. 21/12 Något som har gjort Biowares spel ospelbart för min del är att deras sk rollspel kräver att man spelar med en grupp karaktärer. Påminner mer om micromagament i ett RTS än rollspel med identifikation med en karaktär. Dragon Age är i princip ett dawn of... 21/12 Så med DA3 tänker de ta det bästa från DA: Origins och DA2, samt inspireras av öppna spel som Skyrim? Låter intressant! :) 21/12
Skicka en rättelse