Minipatchen 1.3.1 låter din kraftburk nyttja mer än 2 GB ram. Det var väl tamejdraken på tiden.

Diskussionen som uppstod när #Bethesda under E3 lät röja att #Skyrims huvudplattform är konsolerna var kanske inte den mest positiva i mannaminne. Eftersom Skyrim sedan släppet endast haft stöd för 2 GB ram, är det antagligen både en och tre personer som uppskattar att det nu stödjer 4 GB ram.

Fast, det är bara halvsanning då det tidigare uppdateras för att använda sig av 4 GB, men att det i den nästföljande uppdateringen neddaterade bort just den funktionaliteten.

Vad skulle du vilja att Bethesda fokuserar på i nästa uppdatering?

Tveksamt att det skulle vara så. Som andra snubben sa också. Har aldrig påstått att det inte går att använda mycket RAM, snarare att de flesta aldrig kommer att göra det. 25/12 Jämför man med Oblivion och särskilt Morrowind så ligger Skyrim ganska långt efter i återspelarvärde. 22/12 Det ser ut som WoW kommer få 64-bit stöd i nästa expansion. Det fick LAA/4GB-stöd för 32-bit under nuvarande expansion. Faktum är att MMO är en typ av spel som oftast skulle tjäna på 64-bit stöd, väldigt konstigt att inte fler sådana spel stöder det.... 22/12 Helt fel, Skyrim har väldigt högt återspelarvärde. Jämför man med andra single-player spel blir det ännu högre. 22/12 Allt minne används automatiskt av Windows ifall man inte har en SSD. Superfetch använder det som en cache för att snabba på HDD-access. Jag som har 12GB har t.ex. just bara 3,9GB ledigt trots att jag enbart har Firefox uppe, så systemet använder faktisk... 22/12 Console much? 22/12 Tummen upp! Det finns för få språkpoliser. 22/12 Har inga som helst problem att spela BF3 på ultra med 4Gb minne. 22/12 Testa att köra BF3 på ultra med 4gb minne =) Spelet kommer stänga ner när minnet inte hänger med och laddar typ 95-100% 8gb+ är ganska standard för speldatorer i dagens läge 22/12 Imponerande lågt stöd för ram, jag som utgick från att även portar kunde stödja minst 4Gb ram, det känns ju som om alla sitter med minst 8 nu för tiden. Men det är väl som med de flesta delar på en "gaming PC" idag, de behövs inte alls utan kämpar glatt... 22/12
Skicka en rättelse