Physical Warfare Pack finns nu fritt tillgängligt till samtliga plattformar.

Avstod du från #Battlefield 3: Back to Karkand på grund av kostnaden? Då kan vi kanske gläjda dig med att den vanliga versionen av #Battlefield 3 begåvats med lite nya godsaker som inte kostar dig ett dugg.

#Dice har gjort det så kallade Physical Warfare Pack fritt tillgängligt till Windows- och Xbox 360-versionerna av Battlefield det (det är redan släppt till PS3:an). Paketet innehåller hagelbrakaren DAO-12 med tillhörande ammunition, maskingeväret Type 88 och en "flash suppressor" (mynningsflammedämpare? Någon mer militärt bevandrad än undertecknad får gärna dela med sig av dess svenska namn).

Nedan en film som visar lite av paketets innehåll. Vapenfrossa, vill säga.

[video=9654]

Fråga mig inte haha, laddade ner senaste drivrutinerna på grafikkortet och sen stängde det där så har det funkat utan problem iaf senaste 10 speltimmarna :) Och jag skojar inte hade alla problem som dykt upp på diverse hjälp forum, fråga inte mig hur... 22/12 Det är ju jävligt lustigt hur det där kan ha något med DX problem att göra. Är det verkligen så? 22/12 Hade sådana sjuka problem ända sen betan med precis det där men har faktiskt fått det att funka! Gick in i routern genom att gå in i CMD och skrev in "ipconfig" sedan leta upp Default Gateway och lägga in dom siffrorna i adressfältet på webbläsaren och... 22/12 Faan, ni gjorde det igen! BYT BILDFAN TILL BF3, INTE SOCOM! ._. 22/12 Bf3.exe (PC) "stopped working" ca 2-3 gånger på ca 3-4 timmars speltid. Suck inte kul när man väl samlat på sig lite "poäng" att levla upp med.... 22/12 Två enheter kan ju knappast vara er definition av en frossa FZ... 21/12 Samma här, har aldrig haft några problem med bf3. Funkar som en klocka och är antagligen det bästa fps spelet hittills. ;) Däremot min kompis har haft en del krashar men han har en kass dator... 21/12 I BF3 är dom hyffsade men precis som alla vapen i spel handlar det om balans. Tex desto kraftfullare(i spelet) ett semi-auto vapen är desto långsammare tar det mellan skotten även fast man klickar frenetiskt. Kulbanor, utgångshastighet, effektivitet och... 21/12 Ofantligt många med exakt samma problem symptomer och bara BF3, inga andra spel. Checka Technical forumet inne på battlelog. Jag är en av dom nämligen ;D men fått bukt på mitt problem iallafall med att nerklocka grafikkortet efter många om och men. 21/12 Kan intyga på "Aldrig krånglat", Har spelat BF3 sedan betan, och har ALDRIG haft NÅGOT problem med BF3. Inte i betan, inte vid launch, inte nu. 21/12
Skicka en rättelse