Bioware uppmanar oss att undvika trängsel i Star Wars: The Old Republic.

Det är trångt med spelare på en del av #Star Wars: The Old Republics servrar, vilket tvingat vissa spelare till flera timmars väntan på att få svinga sina ljussablar. Ett ganska vanligt problem för nysläppta MMO-spel, och #Bioware är i högsta grad medvetna om det. I ett foruminlägg uppmanas spelare att undvika att skapa karaktärer på högbelastade servrar, såvida man inte är beredd på att köa för att få spela.

Servrarnas kapacitet ökas när det är möjligt, skriver Bioware, men det sker med viss försiktighet för att det inte ska bli för trångt. Man ser hellre att nya spelare slår sig ner på servrar med mindre befolkning. På de populäraste servrarna spår man att köerna kan bli kvar även när den värsta premiärrusningen lagt sig.

För närvarande är nedanstående EU-servrar hårdast ansatta, och nya spelare bör alltså se sig om efter andra.

Klicka för mer information
  • Bloodworthy – EU English - PvP

  • Frostclaw – EU English - PvE

  • Legions of Lettow – EU English - PvP

  • The Red Eclipse – EU English - PvE

  • Tomb of Freedom Nadd – EU English - PvP

  • Darth Revan's Mask – EU German - PvP

  • Darth Traya – EU German - PvP

  • Jar'Kai Sword - EU German - PvP

  • Hrakert Rift – EU French - PvP

Så, vad gör man om man redan planterat sin blivande jedi eller sith i en överbefolkad värld? Man kopplar på tålamodet, för Bioware arbetar på en lösning på detta. Hur denna lösning ser ut och när den kan vara klar vågar de inte säga i dagsläget. Håll ut.

FZ är i full färd med recensionsspelandet. Vi vill ha rejält med speltid i ryggen innan vi smetar fast ett betyg på spelet, därför får du våra första intryck i slutet av denna vecka (sannolikt på torsdag eller fredag), och recension med betyg lander i slutet av nästa vecka. Som sagt: håll ut.

Det är ju helt sjukt... 23/12 om 30 dagar när speltiden ska förnyas kommer många sluta spela... och det blir automatiskt bättre.. om nu inte bioware ökar på kapaciteten ytterligare före dess 23/12 800 är ingenting, kom tillbaka när det är över 2000. 3 timmars kö det vill säga. 22/12 Gagoff. Nej. Du måste välja ett betalsätt från och med idag för att ens komma online, även om du har 30 days free. Vilket betyder att du måste registrera ditt kreditkort nu och välja hur du vill betala om du vill fortsätta dina 30 gratis dagar. 22/12 Vänta, va? Kan du inte ange din spelnyckel på hemsidan för att få dina första 30 dagar? (Ja, jag ser att du inte kommer åt den pga övertrafikering, men när det löst sig) 22/12 dom vet att mer än hälften kommer tröttna efter en månad 22/12 Det är ju väldigt "smart" av dem att ge oss 30 dagar gratis, men man kan inte logga online idag (den 22e dec) för att det nu KRÄVS att ha en "subscription" antingen månads betalning eller "game time code". Just nu går det inte att registrera en betalnin... 22/12 Mitt guild blev placerde på Basilisk droid och det är nog den mest överbefolkade server av alla EU servrar. 800 pers i kö för att komma in är inte kul. I Torsdags förra veckan under Early access så var det inga köer. 22/12 Ni glömde lägga till servern Basiliska Dorid till "mest trånga" servrar... Har guild och vänner där, lite "svårt" att byta server när det är så många inblandade som vill spela tillsammans och redan har höglvlade karaktärer.. Klockan 12 brukar det vara... 22/12 Sedan får man även se till att de inte smackar upp alltför många servrar så att man får en effekt som bland annat AoC och WaR fick.... "PANIK....vi kastar upp FLER servrar....." Två månader senare: "PANIK.....vi har för många DÖDA servrar....dags att... 22/12
Skicka en rättelse