Äntligen ska du kunna begära plåster och ammunition.

#Dice-medarbetaren Tomas Danko skriver (åter) att den så kallade comrosen, eller commo rosen, #Battlefield 3 kommer uppdateras. Men det kommer dröja ända till februari innan den nya versionen är redo att berika din vardag på slagfältet.

Så här skriver Danko:

"Comrose 2.0 kommer lanseras i februari, även om några tidigare släppta patchar innehåller delar av funktionerna. Inmämningsförfarandet går långsamt."

Battlefield 3-versionen av comrosen, ett verktyg för att snabbt kommunicera med lagkamraterna som infördes i #Battlefield 2, har fått kritik för att sakna viktiga kommandon, exempelvis möjligheten att begära ammunition eller medic. Ska vi tro sajten BF3blog blir dessa kommandon två av nyheterna i comrose 2.0.

Aha, det var inte mer komplicerat än så alltså. Stort tack för att du rätade ut mina frågetecken! =) 03/01 01/01 Jag vill ha Comrose på F1, F2, F3 osv.. som det är i BF Vietnam (2004). ;) 01/01 Tyckte väl att något saknades i bf3, för jag tyckte att det var något viktigt som saknades från bf2, men jag kunde inte sätta fingret på vad! 28/12 Tyckte väl att något saknades i bf3, för jag tyckte att det var något viktigt som saknades från bf2, men jag kunde inte sätta fingret på vad! 28/12 Det jag saknar i BF3s comrose är att squadleadern inte kan sätta "move to" som i BF2. Får vi "move to- knappen" får vi som vill ha mer teamwork det lättare. Fixar inte Dice det så kan jag inte kalla det BF3, får bli BF2,5. Håller tummarna! 27/12 Kan inte säga att jag inte håller med. BF spelen har blivit väldigt förenklade, ja. Förstår dock inte varför då jag inte tyckte BF2/2142 var svårt alls att lära sig. Men trots det har jag väldigt roligt med BF3 ändå. 27/12 Frostbite markerar dagarna DICE Slutade göra bra spel. Nu handlar det om att bredda spelet till så många spelare som möjligt oavsett om det blir asdåligt eller inte. Här är några av sakerna dem gjort med den 3 senaste BF spelen. DICE påstår att Battlefi... 26/12 Comrose = Communication Rose Ros p.g.a. av utformningen. http://images.wikia.com/battlefield/images/4/47/BF2142_CR.png (http://images.wikia.com/battlefield/images/4/47/BF2142_CR.png) 25/12 Har googlat lite, men får ingen vettig förklaring - kanske någon här som kan hjälpa till? Vad exakt är commo rosen / comrosen? Vad står det för? Vad är uppkomsten av ordets urpsrung? Förstår (nog) innebörden av det, men sen börjar frågetecknen. Tack på... 25/12
Skicka en rättelse