Klappar, gröt, tomtar, sill och spel – vi önskar dig en trevlig julafton!

God jul, bästa FZ-läsare! Om ett par timmar väntar gröt, sill, tända ljus, träd inomhus, en timmes tecknad film (alternativt en timmes sömn i tv-soffan) eller någon annan tradition som du och din omgivning håller vid liv. Om du varit snäll väntar förhoppningsvis massor med julklappar, kanske rentav någon höjdpunkt från spelåret som gått.

Vi närmar oss slutet av 2011 och ett fantastiskt spelår läggs snart till handlingarna. En ny bärbar konsol såg dagens ljus, en annan namngavs. #En GAMMAL hjälte fick releasedatum (!), släpptes (!!!) och krossade hjärtan (...). En #studio som nästan aldrig gör fel gjorde inte fel. #Ett efterlängtat nytt krig tillkännagavs och släpptes, och FZ föll pladask.

Och som avrundning på detta mangifika spelår fyllde FZ 15 år, vilket vi firade med att utse de 15 viktigaste spelen sedan vår födelse. De kan vara värda att kolla in igen: del 1 (1996-2000), del 2 (2001-2006) och del 3 (2006-2010).

Under julveckan fortsätter vi att hålla dig uppdaterad om vad som händer i spelvärlden, och eftersom det brukar vara ganska stillsamt där så är års bjuder vi på en och annan sammanfattning av året. Och i FZ:s Facebook-kanal har det viskats om att en finfin tävling med ett förstapris värt bortåt 5000 kronor kan vara på gång. Häng med oss under julveckan så får du veta vad du kan vinna och hur.

Med det sagt – god jul!

Skicka en rättelse