Square Enix har varumärkesskyddat Hitman: Profession. Vadan detta?

För lite över en månad sedan röjde #Square Enix att en helt ny Hitman-titel ska utvecklas av en helt ny Squeenix-studio. Nu har Square Enix varumärkesskyddat Hitman: Profession, och det skulle inte förvåna om detta vore den nya satsningen, vad nu den skulle kunna tänkas innebära. Samtidigt slipar #Io Interactive#Hitman: Absolution inför dess släpp nästa år.

Profession skulle även helt enkelt kunna vara någon form av tie-in i form av social applikation, Facebook-spel eller liknande. Vad tror du?

Att gömma sig i skuggor har funnits sedan Hitman 2, och presenterades starkt i första banan av Blood Money. Det är en metod som dom vill visa fungerar i Hitman. Jag tror inte det är så svårt att göra så att Hitman också kan springa i dagsljus. Men visst... 28/12 Jag klankade aldrig ner på SC-serien, förutom möjligtvis Conviction då. Det jag menade var att Hitman och Splinter Cell inte är samma sorts spel. Hitman har aldrig riktigt handlat om att gömma sig i skuggor som man gör i SC, utan det har mer handlat om... 28/12 Splinter Cell gick ju precis samma öde till mötes, plus klanka aldrig ner på de tidigare SC spelen, de var enormt bra. Splinter Cell Chaos Theory grymt, snyggt med massa möjligheter och sedan kom den fördummade uppföljaren vid namn Convicition... hitman... 28/12 iphone/android.. dom är väl inte ens klara med det nya än? 28/12 Fyfan för Social application / mobil /facebook shit. Ge oss 2 riktiga Hitman spel istället. 28/12 Profession/profession (of faith): Yrke/bekännelse 98% av teamet som gör Absolution är gänget från Kane&Lynch, det är därför det inte är samma vibe. Därimot är spelet långt ifrån ett skämt, spelet är väldigt likt James Bond och Splinter Cell Conviction... 28/12 Oja, om du har rätt så vet jag inte riktigt hur hur jag kommer reagera :P 28/12 Jag tycker det låter som ett kasst multiplayer. Hitman:Profession.... Alla springer och "lönnmördar" varandra med k-pistar och bazookas. Vi får verkligen hoppas att jag har väldigt fel. 27/12 Epic fail On Topic: Kolla på bilden, ser ut som att 47 har ett litet smile, och att vakten gillar att bli strypt, dafuq? 27/12 Har du hjärna eller? Profession låter som professor enligt mina öron och tänkte därför dra ett skämt? 27/12
Skicka en rättelse