Star Wars: The Old Republic har tagit upp miljontals timmar sedan natten till julafton. Och den mörka sidan har tydligen bäst kakor.

Häromdagen lät vi meddela att #Star Wars: The Old Republic fått till med en imponerande start, och #EA samt #Bioware som direktmatas med nya uppgifter är sannerligen glada att det fortsätter. Om 28 miljoner speltimmar var vad som spelats till och med natten mot julafton, dubblerades den tiden under nästföljande tre dygn. 60 miljoner timmar speltid är det uppe i, och antalet spelare är en bra bit över miljonen.

  • Fler än 60 miljoner ingame-timmar speltid - vilket enligt EA är som att spana in alla sex Star Wars-filmer mer än fyra miljoner gånger. FZ:s tips är att spana in de bra filmerna åtta miljoner gånger istället.

  • Sith Warrior är populärare än sin motpart, med 850,000 spelare gentemot 810,000 Jedi Knights.

  • Över 260 miljoner uppdrag har slutförts.

  • Över 44 miljoner PvP-strider.

  • Över 9 miljoner rymdstridsuppdrag har slutförts.

  • Över 3 miljarder datorstyrda fiender har avrättats.

Efter ännu några dagar speltid, vad är din uppfattning? Du borde vänta dig vår recension ganska snart. Den blir säkerligen informativ och alldeles lagom(!) subjektiv(!!).

De första 3 filmerna kan man ju knappt kalla filmer. Allt förstörs av några väldigt dåliga skådespelare och Lucas brist på fantasi. Går inte ens att jämföra de första tre med de riktiga star wars filmerna. 29/12 Gameplaymässigt så är de lika som jag fattar det, men storyn är väldigt olika. Låt oss ta Trooper och Bounty hunter som ska vara typ samma sak. Vad vill du helst spela, en "vanlig soldat" eller en bounty hunter vars jobb är att jaga brottslingar mot pen... 29/12 Är inte klasserna samma? dom har väl olika namn, men gameplay mässigt så är dom speglar av varandra. 29/12 Snarare ordvalet "avrätta" jag i befogenhet som språkpolis sätter mig emot. Ordet avrätta är en juridisk term för ett straff som innebär döden för den dömde. Jag tror inte det är sådant som händer i MMO, utan snarare "dödade" eller möjligtvis "mördade",... 29/12 Sith warrior, sith inquisitor = meh.. Föredrar hellre att köra Bounty Hunter Powertech, riktigt schysst klass faktiskt! You should try it! Smuggler är otroligt skön också enligt min åsikt! 29/12 Sith lika överskattad som Horde? 29/12 Klasserna är rätt lika, spelar i ett gammalt SWG gille och vi var empire i SWG för att de flesta var rebeller där på den tiden, vi kan inte byta till den ljusa sidan av kraften heller. (Kul att försvenska Star Wars-termer för övrigt) Må kraften vara med... 29/12 Jag väljer att tro att du bara sitter och tramsar dig, annars blir det skrämmande sorgligt. 29/12 Jag valde Sith Juggernaut. Riktigt rolig klass. Synd bara att man inte kan få dual wield som Marauder. 28/12 Jag undrar hur det skulle se ut om Blizzard släppte sina siffror.. blir många triljoner. 28/12
Skicka en rättelse