De kommer endast tillkännage om de kan utlova resultat, men efter att ha anställt såväl olika former av designers som den nya positionen för nätverkstekniker är det mer än någonsin en fråga om när istället för om.

#Diablo III. #Blizzard Entertainment. Egentligen räcker det att säga så för att väcka intresse, men som tur är finns det ett större syfte med denna artikel. En ny jobbposition har dykt upp hos Blizzard, där de söker en erfaren konsolnätverkstekniker på heltid som kan hjälpa till att få till en konsoltitel. Så sent som under GamesCom berättade Josh Mosquiera på företaget att de menar allvar med sin konsolsatsning.

Vi väntar oss att Windows/Mac-utgåvan släpps relativt tidigt nästa år och en konsolversion om de får till ett tillräckligt funktionellt kontroll- och nätverkssystem.

Vad tror du behövs för att få Diablo III att fungera till konsol?

Spelets fullständiga intro:
[video=10403]

Men vilket löjligt tjafs det var här, är det någon här som är seriös överhuvud taget? Har haft turen att spela igenom betan på 5 karaktärer och kan snabbt konstatera att Diablo 3 är ett av de spelen som faktiskt lämpar sig aldeles utmärkt för konsoll.... 04/01 Nej, det var bara inte dom inläggen jag kommenterade, om du läser vad jag själv sade tidigare så tycker jag det är kul att fler får tillgång till spelet. Att fanboys är löjliga oavsett vilken sida dom står på, som Friberg sa ovan, det håller jag med om,... 04/01 Fanboys är löjliga, oavsett vilken sida de står på. ;) 04/01 Missade du dom negativa kommentarerna om konsoler och en konsolversion av diablo 3 nu eller vad det bara så att du avfärdade dom iom du håller med dom? 03/01 Om man helhjärtat går in för att skriva negativt om en spelplattform man inte själv föredrar bör man kanske rannsaka sig själv och fundera på hur lämpligt det är att kalla andra människor för "fanboys"... 02/01 knappast, ni pcfanboys vägra inse fakta 01/01 haha, konsolvs pc kriget är igång. Fattar dock inte hur folk kan argumentera för konsol, det är inte ens med på mätningarna mot en pc. titta lite på när min lillebror spelade Mw2, tog ju fan 4 sekunder innan man sköt på varandra (måste få rätt den där... 31/12 Sant, har dock svårt att bestämma mig om WarpGuN eller Grumbledock tar förstaplats. 30/12 Ni vet väl att WarpGun är FZ's största konsoltroll? Allt han säger är bara BS. 30/12 Jag tänker skylla på att jag är trött och läste din mening aningen snett. 30/12
Skicka en rättelse