Sonic Team och Sega blev säkerligen glada över att folk faktiskt tyckte om Sonic the Hedgehog 4: Episode 1 och således är det inte helt oväntat att Episode 2 börjar närma sig. Spana in första teasern.

Under oktober förra.... förrförra(!) året publicerades vår recension av #Sonic the Hedgehog 4: Episode 1 och vi var mycket nöjda. Hurra, för en bra igelkott igen. Nu röjer #Sega att nästa episod i den digitala sagan är att vänta nästa år till Xbox Live Arcade, Playstation Network, Android, Ios och Xbox Live på Windows 7. Spana in första teasern nedan.

Wroom!

Gillade inte episode 1 alls, kontrollen kändes helt fel och miljöerna ointressanta, lirade ett par banor när jag köpte det, har inte rört det sedan dess. Generations var däremot riktigt kul, nu har jag inte klarat spelet men den första delen var riktigt... 02/01 Orka slänga upp sån skit och sedan ha mage att kalla det trailer. Ingen bra PR för spelet för jag får budskapet "spelet suger därför får ni bara se lite flashande." 02/01 Låter bra, gillar Sonic-spelen :) 02/01 Vars har du då spelat spelet? På Dator flyter det på perfekt i 60 fps. På xbox får det fps drop på X antal ställen som det då inte ens spelar någon som helst roll överhuvudtaget. 02/01 Att det ska ta två år för dem att göra en ny episod känns skamligt. Fast å andra sidan så ville de väl inte konkurrera med sitt egna Sonic Generations. 01/01 Jag hoppas att dom kommer använda classic Sonic nu när dom har introducerat honom i Sonic Generations. Nya Sonic passar inte lika bra för side-scrolling 01/01 Önskar de kunde lägga ner hela Episod-grejen. Finns nog inget mer oattraktivt än Episod 1 (alla nummer är hemska, men 1:an är den som orsakar mest "do not want") på slutet av en speltitel. Varje gång jag ser det säger jag bara "NOPE" 01/01 Undrar om de väntar till nästa generation med att släppa EP3? :) 01/01 Gillade aldrig hur EP4 såg ut. Verkade mest som ett sista försök att locka de gamla fansen tillbaks med klassiska bankoncpet vilket gjorde att det kändes mer som en mishmash så att säga. Nä, jag säger skippa det här och gör mer DLC till Generations istä... 01/01 Trevligt. Sonic Generations kunde blivit bra, men ack så skadad frameraten var :\ 01/01
Skicka en rättelse