Bethesda och Interplay har under flera år kämpat för vissa rättigheter gällande Fallout-varumärket. Nu är kampen över och vi väntar oss detaljer inom kort.

Det har under flera år pågått en tvist mellan #Bethesda Softworks och #Interplay Entertainment, med fokus på Interplays kommande onlinerollspel #Fallout Online (också känt som #Project V13. Det är fansajten Duck and Cover (återigen) som rapporterar om att de två företagen nått en överenskommelse, och att resultatet av det hela kommer dyka upp innan januari månad är till ända.

Flera år av träta är nu förhoppningsvis över och de av er som på något sätt varit inblandade i någon form av juridiska kamp kan nog ha viss insikt i hur påfrestande det kan vara. Vi hoppas på att det helt enkelt löst sig på ett adekvat sätt för alla inblandade som låter dig som gamer få ta del av så bra Fallout-upplevelser som möjligt.

Hepp, nu visar det sig att raka motsatsen var sanningen. Förlikningen ger Interplay 2miljoner dollar och detta för att Bethesda skall få alla rättigheter. Med andra ord är Fallout online ett minne blott. Iaf i Interplays regi. Tragiskt. 09/01 ok det är sant, vem vet vilka som är kvar på Interplay. Men samtidigt, vem vet om det äns var några betydande personer som stack? Jag tror iaf att fallout kommer göra sig grymt som mmo, världen och loren är juh som skapt för det. Dom bilder man sett tyc... 04/01 En riktig uppföljare till 2:an hade varit kul, med samma spelsätt och kanske någon fortsättning på storyn. 04/01 Ja, man undrar ju hur många som är kvar på Interplay, men det kan ju ändå bli bra så det är väl bara att vänta och se. 04/01 F:NV är ju utvecklat av Obsidian där flera personer som var med och utvecklade F1 och F2 nu är anställda. Håller förövrigt inte alls med om NV story skulle vara ett skämt jämfört med de tidigare, tycker det var bra Fallout känsla över det. F3 story var... 03/01 Ahh underbara nyheter! Ser fram emot att höra vad som händer med Project V13! Ska förhoppningsvis bli bra att höra hur Bethesda och Interplay kommit överrens.... 03/01 Interplay vann ja. Bioware eller bethesda kommer med andra ord knappast ha något med fallout online att göra. Interplay som låg bakom F1 och F2 kommer tillsammans med masthead studios göra spelet. Inget FPS skit med andra ord. Bethesda, enligt mig, lyck... 03/01 Bra för dig att du gillar det. Jag tycker det är ett som singleplayerspel med habil story och med outhärdlig gameplay. Man hade ju med fördel kunna spela på en helt tom server när man ändå inte har något med de andra som ränner runt att göra. Flashpoint... 03/01 sandlåde-MMO i fallout hade kunnat bli hur häftigt som helst, med tung spelarstyrd ekonomi och lite warhammer online-influenser genom att grupper av spelare, klaner, tar över zoner, samtidigt som en ständig kamp för överlevnad med tanke på mat och vatte... 03/01 Fallout-MMO kommer jag iaf hålla mig borta från så mycket som möjligt. Hela härligheten med Fallout är att du är ensam i en förstörd värld och får tampas med olika factions osv... när det blir ett MMO så blir det bara det vanliga - dvs grinding-quests... 03/01
Skicka en rättelse