Överlevnadsläget där odöda skepp ville se dig på andra sidan släpps inte samtidigt som PS Vita-spelsläppet, men det puttrar i den alltid växande DLC-grytan.

Zombies, zombies, zombies. De dyker upp i alla möjliga konstellationer i spelvärlden och till och med #Wipeout 2048 har ett spelläge på gång. Spelläget ZOMBIES är ett överlevnadsläge där odöda zombieskepp är ute efter din livhank, och de är tydligen oerhört onda (för att vara rymdskeppsbilarfordon).

– Du kan plocka upp kanoner och ibland dyker det upp (fast väldigt sällan) jordbävningar som du kan använda för att skydda dig själv, men det skjuter bara upp det oundvikliga – du kommer att dö, [säger Karl Jones och Stuart Tilley på Playstation-bloggen].

Däremot ska du inte förvänta dig spelläget när Wipeout 2048 släpps i samband med PS Vita-releasen.

– Våra prototyper visade att det var väldigt roligt att fly från en hord av fruktansvärda zombie-skepp, men ZOMBIE var bara ett av alla dessa coola prototyplägen. I slutändan, så tog vi beslutet att lägga zombieläget i viloläge. Med det sagt, som med en riktig zombie, så är ZOMBIE-läget dött, men inte fullständigt dött.

Huruvida konsolen hinner få en prissänkning redan innan den når ut på vår marknad är oklart, eftersom #Sony inte vill kommentera de halvdassiga försäljningssiffrorna. Vi får se helt enkelt.

Skicka en rättelse