SWTOR-spelare har vid låg level rest till level 40-planeten Ilum och lootat värdefulla föremål. Nu har många stängts av eller blivit varnade men Bioware försvarar beslutet.

Förra veckan stängdes ett antal spelare av från #Star Wars: The Old Republic som hade lootat föremål på planeten Ilum (bilden) vid förhållandevis låg level. Avstängningarna har inte helt oväntat resulterat i ett ramaskri från spelets community.

Stephen Raid, spelets community manager, försvarar beslutet och förklarar varför det togs:

– De som har varnats eller temporärt stängts av har systematiskt och upprepade gånger länsat behållare i en väldigt stor skala, vilket resulterat i att spelets ekonomi blivit obalanserad.

Det rekommenderas att spelaren ska befinna sig på minst level 40 innan de tar sig an planeten (leveltaket ligger i nuläget på 50) men det är fullt möjligt att ta sig dit och utvinna föremål om spelaren kan ta sig till dem. Att göra detta systematiskt och upprepade gånger är alltså inte okej, trots att spelet tillåter handlingen.

– Det är viktigt att komma ihåg att vårt Term of Service-team är extremt försiktiga och noggranna i sina undersökningar av potentiella exploateringar eller udda handlingar i spelet. Vårt mål är att säkerställa en rättvis upplevelse för alla spelare medan vi också ska skydda rättigheterna hos individen, och om människor förstör spelarupplevelsen kommer vi att handla.

#Bioware kommer att justera Ilum inom en snar framtid för att förhindra vidare exploatering. Till dess är planeten öppen för alla.

– Målet för Star Wars: The Old Republic-teamet är att uppehålla en service för våra kunder som är kul att ta del av och likvärdig för alla.

Ah just det, grinollen jag ägde sönder när han tyckte det var intelligent att säga att betala för patcher, det var en god ide. Kan göra det igen om du vill. "buuuhuuu, jag blir stenägd, buhuuu, mamma hjälpa mig, varför är han stygg mot mig när jag bara... 06/01 [quote=Bronko den arga hästen] Har de då verkligen inte gjort, man akn fortfarande göra det. Nej, läser man artikeln står det att det kommer ske inom en snar framtid. Aldrig sagt att det inte går att göra längre. 06/01 ah skulle man ha vetat det, men nu vet jag. måste ge cred till bioware för att de fixar dessa buggar så snabbt, var och kollade på tatooine( pvp området och de hade plockade bort en heldel containers och noder där ) samt dance/och sit buggen idag 06/01 Jag har redan haft långa diskussioner med honom om hans bristande förmåga att förstå. Det är inte lönt att lägga ner energi i det ;) 05/01 +1 ärligt bronko kommer inte fatta det vilket fall som helst.. det går fram tydligt, i alla hans svar. 05/01 Allvarligt, lägg ner du borde verkligen läsa ingeom det som faktiskt skedde. Sluta kalla andra människor dumma i huvudet, när du själv inte kan läsa igenom det som det faktiska utalande av bioware säger. Jag ska ge det i klartext för dig. StephenReid... 05/01 Är att folk blev bannade för att de lootade containers de kunda loota på en planet de kunda åka till, tom. enlight bioware själva. Sedan ska vi inte tala om det moraliska förfallet bland folk som svär i privata meddelande, de måste vi också banna. 05/01 Är du riktigt go i huvudet människa? När de säger att de banner för att de lootade dem i för stor mängd och att detta "störde" ekonomin så säger du att det spelar noll roll? Ska vi inte sitta och anta att spelarna besvärjde satan själv för att förtrolla... 05/01 Ah, i c :) 05/01 Ja men quoteing system på FZ är som det är så var menat som ett quote till den andre och inte dig ;) 05/01
Skicka en rättelse