I Soulcalibur V kan du förstora de kvinnliga karaktärernas bröst för att sedan se dem studsa runt i fajterna.

#Namco Bandai slår ett slag för sexismen när de bland annat tillåter spelaren att förstora brösten på de kvinnliga karaktärerna i #Soulcalibur V, som sedan fajtas i mer eller mindre avslöjande outfits där behagen guppar friskt. Man kommer även att få se delar av deras rumpor.

Det är ESRB, som bär ansvaret för åldersgränser i staterna, som uppmärksammade dessa detaljer när de placerade sin "Teen"-stämpel på Soulcalibur V: "En del av de kvinnliga kämparna bär kläder som avslöjar skumpande dekolletage." Dessutom: "I karaktärsskaparmenyn kan spelaren förstora bröst och styra kameran för att zooma in på kropparna."

I spelet kan man också använda sig av "skjutvapen, svärd spjut och andra stridsmedel" samt se "karaktärer spetsas av svärd", vilket kanske är mer av vad vi väntar oss av serien.

Soulcalibur V släpps den 2 februari till Xbox 360 och Playstation 3.

Källa: Eurogamer

Visst bysten är ok, men har inte Bayonetta-producenten rätt när han säger att "baksidan" är snyggare? 10/01 Frågade min sambo, hon tyckte inte att killar med gynekomasti var speciellt sexigt. Om du menar "paketet" så finns den funktionen redan i saints row 3, inget gnällande där direkt. 10/01 Debatten är intressant och nödvändig. Vi kan alla diskuttera detta utan att överanvända ord som PK, som i sig självt har tappat i styrka utifrån dess betydelse. Nu säger jag inte att detta inlägg kritiserar någon på något viss, för det är inte min menin... 07/01 Nu säger jag inte att det ena rättfärdigar det andra, men hur kommer det sig att ingen reagerar på att killarna i de allra flesta fall är byggda som någon form av bodybuilder, utmejslade likt gamla grekiska statyer? Är inte det också i såna fall en form... 07/01 Kritiken från min sida är att det handlar om och alltid handlar om Presentation och Representation. Vill vi att Fightingspel skall presenteras på detta översexuella viss? och representeras av halvnakna bröstlisor. SoulCalibur har en grym Fighting mekani... 06/01 Det finns väl inget reellt behov av det här med tanke på de kopiösa mängder porr som finns på nätet? Sen att det blir sådan uppståndelse, eller ja, att media väljer att göra en sådan sak av det... 06/01 Nej. för att jag är inte en PK-människa, och det gör att man kan tänka. Dvs, jag riktigt älskar bröst! kvinnor bröst är nått av det vackraste som finns, och jag uppskattar dom verkligen på många vis, om jag nu i ett spel kan få mera av nått som jag upps... 06/01 kvinno hatande äckel!!!! ush hemska MÄNNISKA!!! 06/01 nIce en fuktion som jag uppskattar <3 06/01 Jag spelar inte den typen av spel så ofta själv, spelade bara varianten som fanns på dreamcast, men hittade en mindre "bröstfixerad" artikel På denna sidan (http://www.gamereactor.se/forhandstittar/32801/Soul+Calibur+V/) För dom som är intresserade av... 06/01
Skicka en rättelse