En brasiliansk moddare har färdigställt en grafikmod till GTA: San Andreas som gör staden bra mycket snyggare att cruisa runt i.

Har du varit sugen på att damma av ditt #GTA: San Andreas men tvekat på grund av den något gamla grafikmotorn? Tveka inte längre! Moddaren "Rikintosh" har släppt sin grafikmod "Rikintosh Advanced Graphics Mod". Den ger nya effekter som till exempel Shader Model 3.0, SSAO och bättre ljussättning och reflektioner.

Kanske kan GTA-fans stilla sin abstinens med denna mod i väntan på #GTA 5.

Det här såg ju lite mer imponerande ut, även om det är i princip GTA 4 på San Andreas kartan ^^ https://www.youtube.com/embed/LXTtIBpQWBg 08/01 Ok, eftersom filmen är "embedded" här på fz och jag inte orkar flyta in på youtube och läsa komentarerna till denna "trailer" så missade jag det, ursäkta för det. Men trailern ger ju inte hans mod vidare bra PR? Det hade varit bättre då om fraps var sån... 05/01 ENBS och högre texturer har ju funnits hur länge som helst, knappast en nyhet. 05/01 ENBS och högre texturer har ju funnits hur länge som helst, knappast en nyhet. 05/01 Moddaren skriver ju själv i kommentarerna att hans dator inte är speciellt kraftfull(specs finns i hans kommentarer) och klarar det utan FRAPS på ca 30FPS. Klart han inte kan spela in i 720p, det bildspel vi skulle se skulle inte vara värt det 05/01 Vilken hype! Fult och slött som vilket skitGTAspel som helst. 05/01 Man kan även prova med denna retexture mod. http://www.moddb.com/mods/sanandreas-retextured-3/downloads/sanandreas-retextured-3-final Man behöver nergradera till 1.0 http://grandtheftauto.filefront.com/file/New_Gta_San_Andreas_downgrade_v20_to_v10;10543... 05/01 Skriv snabbsvar: Fyll i ditt meddelande här och klicka på knappen "Skicka snabbsvar" nedan. OBS: När du svarar hamnar ditt inlägg alltid sist i tråden. 05/01 Sjukt mycket fulare än modden som bara portar GTA:SA till RAGE-motorn. 05/01 Jag fattar inte att det ännu inte gjorts total remakes av alla texturer till högre kvalitet. Massor av mods för glansiga höguplösta bilar, men dom ser ju skit ut när dom kör omkring bland de uråldrade miljötexturerna. 05/01
Skicka en rättelse