Känns väntan på Pits 3DS-debut lång? Då kan du värma upp med den inofficiella remaken av NES-originalet i din webbläsare.

Det har snart gått 25 år sedan #Kid Icarus släpptes till NES. I mars återvänder vi slutligen till Angel Land i 3DS-titeln #Kid Icarus: Uprising men för den som tycker de sista månaderna av väntan känns alltför lång ("Jag har väntat sedan 1987. Nu räcker det!") finns en räddning – säg hej till Super Kid Icarus.

Super Kid Icarus är en inofficiell remake i 16-bitars-stil utvecklad av Flip Industries. Allt du behöver göra för att ta del av den är att gå klicka in på deras webbsida och sedan är det fritt fram att spela Pits änglaäventyr i din webbläsare.

Min och brorsans version av BOSS-stage-låten http://www.youtube.com/watch?v=QuGpC5Acyyc 08/01 Var en helt annan magi där när det kom till spel. Behövdes ingen brak-story uppbackat av någon miljardbudget. Plain and simple. Får hålla med om att orginalet är bättre. Remaken känns något ut av en slow-motion-fas. Och vad är det där med cheats ? Dom... 08/01 Det där är inte Amiga versionen utan C64 versionen men visst var första Giana Sisters rena kopian både när det gäller banorna och när det gäller grafik. Versionen till DS må vara mindre lik men så som jag förstått det var det faktiskt Nintendo själva... 07/01 Ahhhh! Vilken glädje! 07/01 riktigt tråkigt spel :) 07/01 Nu har jag kollat på första nivåerna i amigaspelet och första nivåerna i DS-spelet. Inget snack om saken, till Amiga är Great Giana Sisters rena karbonkopian på Super Mario bros. På DS däremot finns det en del stora likheter i spelupplägget, men det är... 07/01 Nja finns fortfarande en hel del likheter med deras Super Mario Bros spel så det tror jag inte. Hade Nintendo inte ändrat sig i denna fråga så hade DS versionen tydligen inte kommit, så tummen upp för det. Jag tvivlar dock på det här spelet kommer vara... 06/01 det första som dök upp i min skalle när ja såg kid icarus var "tre nollor, resten små e". Men jag kan inte svära på det tyvärr, kanske får ta å blåsa rent kasetten å prova=) En annan sak jag funderar på är om man någonsin kom någonstans med det fusket,... 06/01 Virtualnes.com var en kul om än lite småful sida (och då menar jag inte layouten). Jag tar mig den högst tveksamma friheten att gå in på sidan och spela lite, men endast spel som jag redan har köpt. 06/01 [quote=PcGamer] Ja det lär väl bara vara en tidsfråga, tycker det är rätt kul att Nintendo såg till så att Great Giana Sisters försvann men idag kan man tydligen spela den på deras DS. quote] Det första Great Giana Sisters som kom till Amiga eller nåt... 06/01
Skicka en rättelse