Half-Life 2-fans har startat en kampanj med namnet "Operation Crowbar". Kampanjen går ut på att skicka så många kofötter som möjligt till Valves kontor. Det är ett sätt att visa att fansen är trött på tystnaden kring Half-Life 3.

Fans till #Valve har beslutat sig för att starta en kampanj som de kallar Operation Crowbar. Det är en reaktion på tystnaden kring #Half-Life 3.

– Det är tid för att höja kofötterna, mina kamrater. Planen är att skicka så många kofotsrelaterade saker som möjligt. Vi ska inte sluta skicka innan Valve har kofötter upp till bröstvårtorna, skriver användaren Slendy på Steams officiella forum.

På den senaste tiden har det cirkulerat många rykten kring Half-Life 3. Dessa rykten sköts ned av Valve med kommentaren "det är communityn som trollar communityn". Företagets vd Gabe Newell enda kommentar till om det låg någon sanning bakom ryktena var "nej". Fansen har nu alltså tröttnat på tystnaden.

– Det finns bara en enkel regel. Lägg inte till några anteckningar. Skicka bara en bild. Skriv ingenting. Vi måste vara tysta. Precis som Valve.

Till de fans som vill vara med men inte känner att de vill skicka en riktig kofot går det också bra att lägga upp en bild på en kofot på Valves facebook-sida.

Kommer du att skicka en kofot till Valve?

Nära, men ingen cigarr. Jag syftar på Gearbox "Opposing Force" till Half-Life. Huvudpersonen har en rörtång i stället för en kofot. Och ärligt talat, en rejäl rörtång är ett grymmare vapen än en kofot. 09/01 Haha JA skicka!! den va ju nice!! =P 09/01 Ska man skicka en sån här för ~50:- (20cm) kanske :D http://www.jula.se/mediaarchive/6093842/main/101021-jpg.jpg (http://www.jula.se/mediaarchive/6093842/zoom/101021-jpg.jpg) 08/01 Ung, ja! För ung, nej! ;) Vi köpte våran första dator 98 med ett TNT kort i och spelade half life redan från start ;) Kan ju däremot inte påstå att jag förstod så mycket av spelet :D 08/01 Ni är från en nyare generation en vi som börja spela half-life 1 när det kom ut. Tex jag själv har inte kollat igenom alla marilyn monroe filmerna men det är för jag är född 82 och inte 42 så jag förstår inte vad som är så speciellt med dom =) 08/01 ???? 08/01 Jag är rädd att du just superpwnade dig själv där, men om det är någon tröst så tänker jag varken skicka en kofot eller flera kofötter heller, även om det var en rätt kul och harmlös grej :) 08/01 Folket på Valve garvar hela vägen till banken när dem inser hur mkt dem har tjänat på andra människors dumhet och naivitet, hjälper knappast att skicka kofötter för att få ändring på detta. Det enda bra spelet som Valve har gjort är HL1 allt annat är... 08/01 Man borde börja skicka lightsabers eller nått till Lucasarts så att de får tummen ur häcken och gör ett nytt Tie Fighter istället för att alla Lego-skit-spel. 08/01 Haha skön idé. Tror inte annat än att dom får sig ett gott skratt. 08/01
Skicka en rättelse