Community Manager på Infinity Ward har släppt information om vilka saker som leder till ban i Modern Warfare 3.

Är du osäker på vilka regler det är som gäller i #Modern Warfare 3? Misströsta inte längre. Nu har Community Manager på #Infinity Ward, Robert Bowling, offentliggjort en lista med de saker som leder till avstängning.

Listan innehåller förbud mot boostning, fusk, glitching, hackning, dåligt uppförande och stötande namn. Vid varje regelbrott, förutom de två sista, får spelaren tre varningar.

  • Den första varningen leder till 48 timmars avstängning och att poängen nollställs.

  • Den andra varningen leder till samma sak som första varningen plus att spelaren stängs av från leaderboards permanent.

  • Den tredje varningen leder till en permanent avstängning från spelet.

På twitter har Infinity Ward lagt upp en bild på deras "ban hammer". Kanske i ett försök att skrämma potentiella fuskare.

Nu när reglerna är klargjorda - tycker ni att de är rättvisa?

Självklart ska dom banna folk som kritiserar att det finns så många fuskare. IW lägger 0 tid på att utveckla anti-fusk som håller jämna steg med hackarnas program. Hackarna får betalt med paypal, dom utvecklar vidare, IW får typ inga pengar för att uppd... 09/01 Bra initiativ! Ju bättre ton det är i ett spel desto roligare är det. 08/01 Skulle vara trevligt om det infördes någon form av netiquette även i FPS-spel. 08/01 Jag känner inte att det är jag, en vanlig Trevlig Kille(tm), som behöver rannsaka mig själv över att jag tycker illa om att lyssna på något curlingbarn som inte klarar av att bli dödad i ett spel utan att få ett vansinnesutbrott. 08/01 Jag gissar att ditt "whine" bestod av minst ett (men antagligen flera) meningar med mindre trevliga ordval, epitet och liknande vilket inte accepteras enligt användaravtalet. 07/01 Amen till det! Blir så förbannad över folk som tror det är okey att sitta och bete sig hur som helst mot andra bara för de befinner sig bakom en skärm. 07/01 Kalla mig "passiv och okritisk", men efter att ha varit med ett tag och insett att det faktiskt blir sämre och sämre för varje generation som försöker överglänsa den förra generationen i "fittighet" så kan jag inte mer än säga att jag inte skulle lida... 07/01 Det lär ju hamna under game-exploit. Tycker det känns rätt solklart att det inte är meningen att man ska kunna ändra där så det blir en fördel :) Men visst, det ÄR IW's fel från början - Men det är ju upp till var och en att utnyttja. Unjefär som någon... 07/01 Snare Infinity Wards fel än spelarna de skyller på i de flesta fall. Bara en sak som att man kunde sätta xp per kill i default config filen och det tog dem veckor att fixa medans de bannade folk som använde det, jävla kioskmongon. 07/01 räcker gott och väl att du köpt spelet. Nä visst alla ser saker på olika sätt vad som är kränkande. Men inte kan du känna dig kränkt om någon t.e.x säger jävlar jag missade. För det var så du resonerade nyss om man går efter det där att vissa känner sig... 07/01
Skicka en rättelse