En namninsamling drog igång häromdagen efter ett intressant utlåtande från en Namco-anställd. Gör din röst hörd.

Vår recensent tyckte att #From Softwares #Dark Souls var sanslöst bra när vi tog oss an det förra året. Det dök till och med upp på vår årsbästa-lista. Däremot släpptes spelet endast till konsol, vilket gamers världen över tycker vart lite trist. I en tråd på utgivaren #Namco Bandais forum uttalade sig en anställd i stil med: "If you like it, then you need to put a ring on it.", vilket följdes upp av inlägg och diskussioner på en mängd spelforum. Och inte minst en massiv namninsamling som i skrivande stund sprängt sig förbi 32 000 underskrifter.

TotalBiscuit försöker övertala Namco:

Vad tror du? Kan gamers övertala Namco Bandai att låta någon ta sig an From Softwares supersvåra titel och få till en bra pc-version?

Inte särskilt bra? Har vi följt samma utveckling? Om du däremot menar tekniska framsteg i samma grad som innan så beror det på andra faktorer än att Nvidia eller ATI skulle mjölka sina kunder. Vi börjar nå begränsningen för vad som går att ta fram, ta... 10/01 Använder man uttryck som "äkta gamers" och dessutom agerar talesman för denna grupp så är man nog vare sig mogen eller insiktsfull. 10/01 Haha, det värsta är ju att du tycks vara seriös ^^ Sitt med ett Crysis istället med en liten Dx11 modd eller liknande som får din "dyra gaming PC" att svettas, så tar riktiga gamers hand om det som är väsentligt; spelen. Visst,b grafik är trevligt men... 10/01 det får gärna komma till pc .. om det använder alla funktioner i dx11 , och är optimerat för en modern pc med sandybridge-e cpu och 7970 09/01 Tror du har fel, tror att ett sådant här spel hade kunnat sälja riktigt bra, finns ingen som helst anledning till att det inte skulle kunna komma till dator rent tekniskt. Som jag skrev ovan finns det redan ett spel på pc som är väldigt likt Dark Souls... 09/01 Du får givetvis tycka vad du vill om de spelen, tyckte bara det var fel att du jämförde med västerländska RPG då de inte har mycket gemensamt. Severence däremot verkar ha en hel del gemensamt med Dark Souls och Demon Souls (när jag såg Demon Souls först... 09/01 JA! 09/01 Jag har spelat båda spelen så jag vet mycket väl vad jag snackar om och har inte missat ett dugg. Bara så du vet. Står fast vid min åsikt att spelen är skit. 09/01 Då har du nog helt missat vad Dark Souls verkar vara, det är i botten just ett Hack & Slash och utger sig inte heller för att vara något annat. Men det skiljer sig samtidigt en hel del från H&S spel, här handlar det skicklighet, att parera och anfalla... 09/01 Tror nog det finns en hel del pc lirare som inte skulle tacka nej till det här spelet. Om jag talar för mig själv (som pc spelare) så är det just den här typen av spel jag vill ha, spel som är en rejäl utmaning och inte håller ens hand. Håller helt och... 09/01
Skicka en rättelse