Spelbutik skyltar med releasedatum, men Blizzard själva har ännu inte gett något exakt releasedatum.

Uppdatering: Uppgiften om release i februari stämmer inte, det verkar som att personalen i Best Buy-butiken i fråga tagit sig lite väl stor kreativ frihet och själva snickrat ihop skylten med releasedatumet. #Blizzards community manager twittrar följande solklara besked:

"Diablo III har inte ett releasedatum. Alla affärer eller personer som säger annorlunda gissar."

För att sammanfatta: officiellt gäller samma plan som tidigare för Diablo III-releasen, det vill säga att Blizzard siktar på att släppa det i början av detta år.

Ursprunglig nyhet: Nej, #Diablo III har inte fått ett officiellt releasedatum. Men – det finns tunga tecken på att #Blizzard släpper sen hack 'n slash-best redan om ett par veckor. Närmare bestämt den 1 februari, åtminstone i USA och om spelbutikkedjan Best Buy visar sig ha torrt på fötterna med sina allt annat än vaga antydningar.

En butik i Minnesota har smällt upp en skylt som förkunnar att Diablo III släpps just den 1 februari, skriver Joystiq. Skylten är försedd med en klocka som räknar ner till premiären, och en kamerabeväpnad förbipasserande passade på att dokumentera det hela.

Logiskt nog har företaget satt den 1 februari som releasedatum för Diablo III i sin webbutik. Som ytterligare magnesium på hype-brasan menar den brittiska spelsäljaren Gameplay att Diablo III finns att köpa från dem med start den 3 februari.

Ett antal svenska spelbutiker på nätet har ännu inte preciserat Diablo III:s releasedatum närmare än 2012. #Blizzard själva sa i höstas att spelet landar i början av 2012, och den relativa otydligheten har ännu inte fått skarpare konturer. Inget officiellt releasedatum för Diablo III än, alltså, men åtminstone ett par lovande antydningar om att det kanske kan vara blott tre veckor bort.

Film – Diablo III (Opening cinematics)
[video=10403]

Tack till masterplan, storm72 för detta #nyhetstips!
Ne vem fan har fått gjort det... Förlängde betan så att fler skulle kunna få spela.. Kan nämna 100 pers jag känner som inte fick den, känner ingen som fick testa ändå hade man diablo regat på sitt battlenet acc sen länge och gjorde den där systemtesten... 14/01 Märker att du inte har spelat Betan. 13/01 "I kid you not. On the last night of the year, I had one of the weirdest dreams in my life. I was looking in the mirror and I saw a sapphire crystal shard had grown out of my forehead. I yanked it out and while holding it with my right hand, the stone... 13/01 Trodde någon på de här, fattar inte ens varför FZ postar såna skit nyheter. 10/01 Är övertygad om att detta blir ytterligare ett spel som stinker ACTIVISION-blizzard. Rejält med återanvänt material från tidigare spel och kopierade modeller/enheter, många saftiga (dyra) expansioner och material som klippts från spelet för att säljas... 10/01 De luktar försening långa vägar, med tanke på att blizzard sa i augusti att betan är 1/3 act1. För att vi vill just testa prestandan på våra servers. Men med facit hand kan inte riktigt varit sant. Då betan inte ens har mer en 10.000 spelare. Dessutom... 10/01 Nu får de skärpa sig, de sa början av 2012 vilket för mig är innan 20 januari.. Februari är mitten/ slutet av vintern på året inte början. Finns fan en gräns för hur mycket skit iaf jag orkar ta. De får fan sluta lova release datum och skjuta upp hela... 09/01 Någon borde stämma dem för detta. Skadar varumärket etc. 09/01 Diablo3 släpps slutet av februari =)) Den 20;e februari har betan varit igång i 6 månader. Spelet behöver inte längre så. Blizzard vill inte gå ut med release date ännu för att betan körs fortfarande och de vill inte släppa något datum då, om ett fel... 09/01 Proshop: Lansering: 01-02-2012 Beställd, väntas på lager den 01-03-2012 09/01
Skicka en rättelse