Version 4.3.2 kommer låta dig ha ihjäl allsköns fiender i räder och Battlegrounds tillsammans med dina vänner vilken server ni än befinner er på.

#World of Warcraft tågar på, och härnäst kommer du i och med stundande version 4.3.2 kunna genomföra gränsöverskridande räder med såväl kända som okända medkombattanter. Detta är en utökning av den nyligen tillagda funktionen som låter dig skapa grupper med Real ID-vänner över olika servrar. Du kommer alltså kunna ta dig an räder på normal och heroisk svårighetsgrad, men även kämpa för Battlegrounds-vinster tillsammans med nära och kära (eller någon du känner lite sisådär).

Om du slutat spela World of Warcraft, finns det något som skulle kunna få dig att återvända?

Precis :P 10/01 Bästa som hänt WoW. För er som fnyser och misstror er om det här beslutet - Tänk dig samma scenario i verkliga livet i form av socialt sammanhang, samtidigt tacka nej till det, det är för mig oförståligt. RÄTT? Rätt. For dummies: Server-cross raids =... 10/01 Hahah börjar likna Aftonbladet och deras fixide med att "översätta" ryska namn. Ovechkin blir Ovejtkin. Låter som något man säger till en 2 åring som inte kan prata ordentligt ännu. Om Raid är ett accepterat ord varför använda något annat? Att kalla Rai... 10/01 Tror jag verkligen inte! Det är SW:TOR behöver skärpa till sig och fixa bättre end game så att spelarna faktiskt stannar kvar. Blizzard har inget att förlora.. när nya expansionen släpps så kommer folk tillbaka och man har åter 10-12 miljoner aktiva spe... 09/01 Clearat allt på Heroic Mode? 09/01 Förstår att dom gör detta, just på grund av sjunkande antal spelare. 09/01 Om något skulle få mig att återvända? Pokémon-grejen som kommer i expansionet gör mig lite nyfiken. Hela spelet tycks få en makeover. Och har inte prövat nya azeroth heller...fast det som skrämmer bort mig är helt enkelt att gear inte längre har någon... 09/01 Blizzard måste väl ligga i nu för att inte tappa för många spelare till SW:TOR? När det gäller raid content vinner ju wow lätt iaf ;) 09/01 Blizzard har gjort WoW så jäkla osocialt, jag minns pre tbc tiden då man fick gå till sina battlegrounds! Visst var det osmidigt och tog otroligt lång tid, men det var värt varenda sekund med tanke på hur kul alla hade när vi fjantade oss och pratade... 09/01 Helt rätt sagt! Jag använder själv också alldeles för mycket engelska ord/uttryck. Bra gjort av fz! RÄD är det enda rätta ordet! 09/01
Skicka en rättelse