Mystisk låda, samlarfigur, exklusiva vapen och spelläge. Med mera. Spooky!

Mot slutet av året kan du vänta dig #Aliens: Colonial Marines till Windows, Xbox 360 och Playstation 3. Förhoppningsvis kommer spelet få dig av ren och skär skräck att gråta som en liten pojke eller flicka. Innehållet i spelets samlarutgåva är redan läckt och du får tillgång till speciella vapen, spellägen, lådor och samlarprylar.

Vi väntar oss mer detaljer inom en inte allt för avlägsen framtid, men nu är vi nyfikna, ser det här ut att vara en bra samlarutgåva i dina ögon?

Kan vänligen greppa ett par statyetter till min samling ;) Men håller med om det ovanstående att vapen mm ska ingå i spelet, Det kan dom skippa. Hoppas dom inte pajar spelet med en massa Death Match skit oxå, Detta spel ska vara CO-OP & inget mera. 13/01 Det är juh knappast så att vapnen kommer vara helt nya och dubbelt så bra, snarare är de en variant på redan existerande vapen eller t.o.m. bara nya utseenden på existerande vapen. Spelläget lär väl troligen att gå att köpa som DLC annars är det otrolig... 12/01 Jag är starkt emot exklusiva vapen, men det här tar priset. Exklusiva spellägen?! 11/01 Hehe, kan vara att jag är väldigt negativ men har vart med ett tag och är rätt kräsen när det gäller det spel. Det ser så himla bra ut men resultatet är riktigt dåligt. Jag vill ha spel i klass med Half-Life. Fast det är en alldeles för hög nivå för dag... 11/01 Tack, då väljer jag att tro att det inte kommer att floppa, det kommer sälja precis så mycket som de tror, dvs. minst fyra ex. ;) 10/01 Whatever, tro vad du vill. Jag är tämligen säker på att det floppar. Du får tro va du vill :) 10/01 Multisläppet CoD som du kanske har hört talas om floppade inte, eller BF3, eller Skyrim, eller Assassin's Creed. Men visst, Xenomorpherna är fula, spelet floppar enkom på grund av det? 10/01 Har man hängt med lite, så förstår man det blir flopp. Vad förväntar du dig av ett multisläpp? :D 10/01 Den där 15-min gameplayvideon de släppte såg tyvärr ut som skräp. Randy Pitchford utbrast "look at the attention to detail in this room" när han går in i ett brunt rum med lite vapen på ett bord... Kan ha sett dåligt ut för att det demonstrerades på en... 10/01 Jag tycker det är helt okej med exklusiva vapen och dylikt. Använder dom dock inte alls utan låter dom fint vara kvar i sitt skick. :P Så gör jag med mina Collectors Edition. Bara öppnar själva spelet o låter andra vara i sin låda. 10/01
Skicka en rättelse