Blizzard-medarbetare undanröjer alla tvivel. Om det nu fanns några.

Att #Diablo III är på väg till konsol har varit känt i åtminstone ett knappt års tid, men trots jobbannonser och löften om seriösa satsningar har något formellt tillkännagivande inte getts. Och egentligen har så fortfarande inte skett, men ett Twitter-uttalande från #Blizzards community manager Micah Whiple kommer väldigt nära.

Han svarar ja på frågan om Diablo III är på väg till konsol, och upplyser om att en Josh Mosqueira är lead designer för projektet.

Alla övriga detaljer om konsol-Diablo III lyser med sin frånvaro. Inget om plattformar, innehåll eller annat, och definitivt inget releasedatum. Vilket för övrigt fortfarande är fallet för pc-versionen. Men den är tänkt att dyka upp i början av detta år. FZ håller er informerade.

Jag tror tyvärr inte du är någon riktig gamer mannen 13/01 Jag slutade läsa efter "riktiga gamers". Någon som skriver så kan aldrig ha några vettiga åsikter. 12/01 Okej, och med "riktiga gamers" så menar du vad? Proffs? Eller måste man uppfylla någon slags kvot i spelade timmar? Måste man vara visst mycket insatt i spelvärlden? Jag förstår vad du menar med alla dina punkter, konsol är mer casual absolut.. Jag är... 12/01 Sc Ghost utvecklas fortfarande utav privatpersoner med uppsyn utav blizzard sist jag kolla. 12/01 Du måste komma ihåg att spelutvecklare är företag. Företag vill tjäna pengar och därför kan man inte strunta i konsolmarknaden. Blizzard hade ett projekt som hette Starcraft Ghost som skulle komma till xbox, men lade ner det då det inte levde upp till... 12/01 hahah Go mangler! +111111111110 på det 12/01 Bara ordet konsoll skapar avsky hos riktiga gamers. Några argument emot konsoll. 1.) tokdyra spel 2.) skit system som inte går att uppgradera 3.) Dosor istället för mus och tangentbord som betyder troligen att kontrollerna ändrats i Diablo. 4.) Porterin... 12/01 Det kan det mycket väl göra faktiskt. Vi kan få vänta typ 1-3 månader tills konsol versionen är färdig. Vilket betyder att Pc spelare kommer mörda alla konsol spelare inklusive lynch bränna alla konsoler. I senare patcher osv kan skills bli anpassade... 11/01 Snacka inte om att konsolifieringen gör spelet sämre.. Vid detta lag så tror jag inte att konsolerna förstör något, mer eller mindre bara bättre för Blizzard. More money in their pockets makes better games in your hands ! 11/01 Tror det skulle kunna bli rätt bra med tanke på hur det nya skillsystemet fungerar, då man i princip bara använder up till 6 skills i taget. Det jag har svårast att se framför mig är hur det kommer fungera med targeting...styrningen av karaktären är ju... 11/01
Skicka en rättelse