Ubisoft kunde inte riktigt hålla det lovade släppdatumet. Men i gengäld har den nedlagda pc-versionen väckts till liv igen.

#Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier försenas. #Ubisoft siktade på att släppa spelet den 6 mars i år – men istället kommer det ut i butikerna den 25 maj. Förseningen beror på att företaget vill finslipa sitt spel. Men som bonus har de åter blåst liv i den nedlagda pc-versionen.

– Ghost Recon-serien är känd för att sätta ribban högt när det gäller högkvalitativt spelande och vi tror att de extra månaderna kommer att tillåta oss att nå det målet. Vi vill tacka alla Ghost Recon-fans för deras tålamod och ser fram emot att avtäcka några spännande nya delar av spelet de kommande veckorna, skriver Ubisoft i ett uttalande.

Pc-versionen av Ghost Recon: Future Soldier ställdes i november in på grund av rädsla för piratkopiering, enligt Ubisoft. Uppenbarligen har risken för sjörövare miskat avsevärt de senaste månaderna.

Konsolport. 13/01 Nu finns det faktiskt så starka ficklampor som faktiskt gör det, men dom kostar några tusen.. Inget du hittar på typ City Gross :) Men jag tycker inte super ficklamporna har något i spel att göra och utförandet av ficklampan som dom hade i början var... 12/01 Du menar som när man blir blindad av en ficklampa som är lika stark som solen? :P 12/01 första ghost recon va väl en ganska välgjord simulator .. nu är det bara ett fps i mängden 12/01 Jag är ganska less på alla jädrans FPS som kommer ut exakt hela tiden.. Gör något nytt spel som skapar ny genre snart? CS1.6 och BF3 borde vara standard för nya fps spel i alla fall.. Skills och realism! Inge äckliga övermänskliga vapen och dö av nån... 11/01 Ghost Recon är dött sedan länge. De har lagt det som gjorde att spelet stack ut och intressant under mattan, och gör ett tråkigt military action istället. Vad gäller Ubisoft och deras hatkampanjer emot "pirater" så kan jag inte annat än klappa mig på... 11/01 Spelmomenten ser väldigt lätta ut, men jag kommer ändå köpa det. 11/01 Trevligt att PC-versionen återuppstår. Spelet ser lite intressant ut, tycker jag. Hoppas att de inte proppar det fullt med DRM bara. 11/01 Jag har också växt upp med en dator, första gången jag spelade ett spel var på en dator. Konsol kom lite senare då jag var några år äldre, min första dator var en Vic 20 och min första konsol en NES. Visst är det alltid kul med AAA titlar på pc men jag... 11/01 Nja nu har jag visserligen inte spelat mer än demot på första Ghost Recon spelet men Graw på pc hade en hel del taktiska inslag även om det inte verkade vara lika avancerade som i föregående spel. Jag är ett stort fan av Ravenshield och gillade faktiskt... 11/01
Skicka en rättelse