Sony håller fast vid att PS3:an ska leva i tio år och slår fast att nästa Playstation-avslöjande inte görs i Los Angeles i juni.

Denna generations konsoler har passerat medelåldersstrecket och allt fler väntar på att nästa generation ska presenteras. Men om du tänkt se #Sony avtäcka Playstation 4 på sommarens E3-mässa får du tänka om.

Under CES-mässan i Las Vegas backade Sony-chefen Kaz Hirai upp kollegan Andrew Houses besked att man inte pratar PS4 nu och inte tänker göra det under sommarens E3 heller, skriver Wall Street Journal.

"Andy House har helt rätt i att vi inte kommer göra något tillkännagivande på E3. Jag har alltid sagt att PS3:an har en tio år lång livscykel, och det finns ingen anledning att ändra det.

Hösten 2005 var Xbox 360 först ut i denna generation spelkonsoler, och ungefär ett år senare följdes den av Nintendo Wii och PS3. Wii var hårdvaruklenast av de tre, varför sommarens E3-avslöjande att uppföljaren Wii U är i görningen kanske inte var särskilt överraskande. Nu väntar vi alltså på vad Microsoft och Sony svarar med, och när.

Menar du fullt kompatibel att stoppa in BD-disk för PS3 och köra på Wii U? Låter ju synnreligen intressant i så fall. Eller menar du pixels bara? Tror egentligen att Wii U kommer spöa nuvarande generation med lite marginal. 5-6 år nyare hårdvara borde... 14/01 Sony håller på att balla ur helt tycker jag. Massa firmware uppdateringar som är dåligt testade och försämrade prestanda så in i norden. Har inte haft problem med spel alls(70-tal) - men har undvikigt UC3, Skyrim och MW3 pga massa rapporterade problem... 14/01 Tio år?! Det är när man läser sånt här man får lust att bli PC-spelare. Även om han ljuger. Han säger så för att folk inte ska vänta på Ps4an och sluta köpa Ps3or. 12/01 jag har spelet både till xbox och pc och det är väldigt stor skillnad. videon visade däremot inte det särskilt bra. 12/01 Ja, helt värdelös video för övrigt. 12/01 Så skönt med konsoler... att slippa känna någon uppgraderingspress bara för att kunna spela de nya spelen. :) 12/01 är skillnaden här tillräckligt stor för att du ska lägga 4-5000 på en ny konsol? http://www.gametrailers.com/video/pc-vs-battlefield-3/722998 12/01 Sony kommer stå och hålla fast i det där, men så fort Xbox 720 släpps så kommer Sony ändra sitt beslut väldigt fort tror jag ... 12/01 Japp, nå¨gon måste bli först och då Wii U satsar på att vara 360/Ps3 kompatibel kan den i bästa fall räkna med nedbantade portningar från nyss nämnda system, inte med att dra lead för nästa generation. Men, det till trots så kommer många att köpa den... 12/01 Slår vad om att du aldrig ens testat eller vet om vad Hard Reset är t.ex. 12/01
Skicka en rättelse