Dice har ställt in siktet på alla som inte spelar schyst. I ett blogginlägg lovar spelföretaget att de ska lägga mer resurser på att stänga av fuskare.

Fuskare bör lägga ner sitt ohederliga agerande om de inte vill riskera en ban. På den officiella Battlefield 3-bloggen har #Dice skrivit ett inlägg där de lovar att gå hårdare ut mot spelare som manipulerar spelet på olika sätt.

– Vi har alltid tagit fuskande på allvar. Från och med idag ska vi intensifiera våra insatser för att jaga och få bort fuskare från #Battlefield 3. Poängnollställning och avstängning är det enda sättet som den lilla störande minoriteten kan förstå att de förstör spelet för andra. Vi gör det för de miljoner av dedikerade spelare där ute som förtjänar en rättvis match – varje gång de spelar, skriver Dice i blogginlägget.

Om du vill rapportera en fuskare loggar du in på Battlelog och går till den misstänkte spelarens profil. Där finns en triangel med ett utropstecken som du ska klicka på. Då kan du skicka in en anmälan till Dice. Anmälan ska helst ha så utförlig information som möjligt och gärna en länk till matchens Battle Report.

Har du stött på någon fuskare i Battlefield 3?

Förstås, du har en poäng i det du säger då det var väldigt många "dem" i hans text :-) Jag gav upp hoppet om skolan för 8 år sedan när jag gick ut gymnasiet och fick VG i kurser jag inte läst, fick frågan "vad ska du ha för betyg på den här kursen?",... 16/01 Handlar inte om att trampa folk på tårna eller placera mig själv på en pedistal utan kan faktiskt erkänna att jag själv inte greppar "de eller dem". Jag är totalt nollställd inom det grammatiska området men ser till och med jag att det är käpprätt åt... 16/01 "Besserwisser (tyska besser, bättre och Wisser, vetare; "en som vet bättre") är en pejorativ term för en person som upplevs anse sig veta bättre än andra, då en besserwisser tenderar att ofta och gärna upplysa världen om sina (eventuella) kunskaper. Ord... 16/01 Man har alltid - som ping själv. Det är om andra personer har - i ping. När detta som jag beskrev inträffar så ser det ena laget alla motståndare konstant på minimap (i hardcore) oavsett. Självklart kan man se folk på minimap om det är MAV och TUGS ute,... 15/01 Fick detta fenomen själv när jag körde en runda på Oman. Jag hade - i ping och kunde se fienden på min egen karta. Detta var i slutet på rundan när dom hade runt 20 tickets. Kan säga att ja inte kör med fusk. 14/01 Det behövdes helt enkelt 14/01 Wtf :P 13/01 Nåväl, man kanske inte ska bedömma 2 nationers spelare pga ett par rötägg? 13/01 Då försvinner EAs kundkrets i Ryssland, tyskland och alla andra länder där man verkar ha en dålig uppfattning av vad samarbete och "spelanda" betyder.. Blir glad av att slippa dessa nationella korkskallarna. Spelets kackerlackor som förstör för alla and... 13/01 De flesta vet nog detta redan men jag säger det ändå: om ni stöter på en fuskare som utan tvekan är skyldig så använder dom sig ofta av konstiga namn kanske blandar in stora l bland i osv, MEN i battlereporten så kan man klicka på porträttet av spelaren... 13/01
Skicka en rättelse