Och tvärtom. Vilket betyder att också Mass Effect 3-demo är i görningen.

2011 var singleplayer-rollspelens stora år med giganterna #The Witcher 2 och #Skyrim som främsta företrädare. #EA inleder 2012 med två försök att följa den fina trenden: #Kingdoms of Amalur: Reckoning i början av februari och #Mass Effect 3 en månad senare. Demoversioner är på gång till båda spelen, Reckoning-versionen landar redan nästa vecka - den 17 januari.

För att lyxa till det lite extra (och månne för att sälja fler spel) har EA lagt upp det så att om du spelar den ena demoversionen låser du upp extramaterial i fullversionen av det andra spelet.

Kör du Reckoning-demon och klarar vissa mål får du två unlocks i fulla Mass Effect 3, som släpps den 6 mars. Nämligen:

  • Reckoner Knight Armor. Maximerar skadan i närstrid och ökar farten på projektiler.

  • The Chakram Launcher. Ett vapen som skjuter lätta, exploderande skivor.

Lirar du Mass Effect 3-demon (som vi inte har något releasedatum på i nuläget) låser du upp följande i fullversionen av Kingdoms of Amalur: Reckoning:

  • N7 Armor. Armering som inspirerats av Shepards N7-dito.

  • Omniblade Daggers. Enligt pressreleasen "holografiska klingor lämpade för närstrid", och också dessa inspirerade av en viss rymdkommendör.

jag förbokade spelet, fast efter jag nätt och jämt hade kört lite på ps3an så avboka jag direkt, helt klart inte anpassat för ps3 iaf. plus det mesta man sett ifrån det har dom alltid visat på xbox. 20/01 Direkt jag såg det var origin, nöjde jag mig med att bara testa demot (ps3) och sen inget mer...Inget fel på, bör prövas, imho. 20/01 antar det är startgear man får, ungefär som det dära skräpet man får om man förbeställer reckoning. Förstår inte varför dom skickar med "fusk" som gör spelet lättare ? Om man däremot får lite kosmetiska saker skadar inte. dock halvt meninglöst i ett sin... 13/01 Känns som de bonus-grejerna är lite väl för obalanserade? "Reckoner Knight Armor. Maximerar skadan i närstrid och ökar farten på projektiler." Låter som ett super-duper-equipment 13/01 Bra lösning, ska självklart göras! Allt content är bra content. 12/01 N7 Armor i Reckoning? Låter knappast passande. Samma med Knight armor i ME3... 12/01 Du låser upp grejjer till Reckoning spelet om du bara spelar Reckoning demot också. 12/01 Låsa upp grejer i mass effect 3 ger jag blanka fan i, men demot ska helt klart testas, jag är sugen på ett rpg med hackn slash fightsystem. 12/01 Demo kommer till PC under samma tid. En parantes dock, det är på Origin. http://forums.reckoning.amalur.com/showthread.php?1871-Kingdoms-of-Amalur-Reckoning-Demo-FAQ 12/01 Fanns i Dragon Age 2 också (om du spelade igenom DA2-demot låste du upp extraprylar i fullversionen av spelet), och det känns som ett riktigt bra koncept - mycket eftersom du inte behöver betala för att få tillgång till grejerna. (DA2 hade väldigt mycke... 12/01
Skicka en rättelse