<img align="right" src="http://xtrmntr.fz.se/fz/nyheter/fz-logga_(78x110).jpg" width="78" height="110" border="1" hspace="5" vspace="5"></img>I början av maj förra året sjösatte vi nuvarande version av FZ och om vi vågar påstå att nyversionen fungerar ypperligt. Så tycker även ni läsare - tillströmmningen av forumanvändare ramlar på i rasande takt. Användardatabasen har nollställts ett par gånger och inaktiva medlemmar rensats bort, men i början av året blev vi 10 000 spelfreaks som snackar i forumet, skickar privata meddelanden, delar med oss av våra spelsamlingar och allt annat som hör FZ-medlemskapet till.

Att lyckas pricka det aktningsvärda nummer 10 000 måste givetvis firas, så vi letade reda på användaren och skickade honom lite sköna prylar (bland annat en stunsig FZ-tröja). Men helt gratis kommer han inte undan - vi ställde tio frågor om vad som fick honom att bli hej och du med landets sjuckraste spelsajt.

Lägg särskilt märke till karlns feta spelmaskinpark - en mer rättvis vinnare kunde knappast ha korats!

Våra tio skjutjärnsfrågor och den aktade forumitens svar:

- Vad heter du?

- Robin Jansson.

- Hur gammal är du?

- 18 år.

- Hur upptäckte du FZ?

- När den var rätt nystartad så sa en jag känner att den sidan var bra för att tanka saker och kolla nyheter osv. Så jag testade den och det funkade utmärkt!

- Hur länge har du surfat till FZ?

- Har varit på sidan nästan sen den startade, men har aldrig gjort ett konto, därför har jag mest tankat massa saker för det går fortare än andra sidor och att man hittar patchar osv fort och enkelt.

- Hur känns det att vara användare nummer 10 000?

- Som sagt, har inte registrerat mig och när jag gjorde det blev jag 10 000:e medlem. LOTTO HS, känns super!

- Vilken del av FZ tycker du mest om?

- Jag använder nedladdningssidan mest just nu, och läser ibland lite om nya spel som jag ser på förstasidan.

- Äger du bara PC eller även konsoler?

- PC, Mac, Gameboy, Sega, Commodore, Gameboy Color, Gamecube, Playstation, Playstation 2, Xbox, Xbox 360, GBA sp, Wii och nästan alla Nintendo-serierna, stort fan. xD

- Vilka är dina favoritspel?

- Jag har jättemånga, några är Sonic, Super Mario, Counter-Strike-serien, Age of Empires-serien, WoW och Rambo Contra. Har många fler och ser fram emot de nya spelen som kommer.

- Prenumerar du på några speltidningar, i så fall vilka?

- Jag har Super Play, PC Gamer och Gamereactor.

- Och slutligen, vad heter din favoritspelsajt?

- FZ.se såklart!