Blizzards hack 'n slash-fest tar rimligen ett steg närmare globalt releasedatum.

Ett potentiellt hinder för #Diablo III att nå butik har undanröjts, då Sydkorea efter många om och men gett spelet en åldersmärkning. #Blizzard har föresatt sig att släppa spelet samtidigt överallt, men sydkoreanerna hakade upp sig på spelets auktionshus och åldersmärkningen tog betydligt längre än de 15 dagar som är normalt.

Men nu har de beslutat sig för att stämpla 18+ på förpackningarna, uppger den koreanska sajten Inven.co.kr via Diablofans.com. Även om Blizzard själva förnekar att den sydkoreanska åldersmärkningen påverkat Diablo III:s releasedatum kan man inte ducka känslan av att Hin Håle kommit ett stort steg närmare. Men om Blizzards guldklimp fortsätter att dröja får vi hitta andra syndabockar än Sydkorea.

[video=10403]

Tack till Eqweex för detta #nyhetstips!
Har sett fram emot detta spel ett tag. Hoppas det blir värt väntan ^^ 10/02 Fast de kommer alltid finnas rare vapen som snäppet bättre och även om någon lägger ut dem sakerna så kommer alltid finnas någon som har bättre. Så de spelar egentligen ingen roll om personen har bättre föremål. Blizzard också sagt att om en spelare har... 17/01 Blizzard kommer gå ut säga att "early 2012 was to early we release when its done.. Så släpper blizzard diablo3 omkring Augusti 2012 eller hösten 2012 =(.. 17/01 Tydligen så är det olagligt att sälja *Spel* pengar i Kina och sånt :P Så man kan ju förstå varför dom hackade upp sig på Real Cash AH :P 16/01 Om jag ägde ett stort spelföretag som pungade in massiva pengar på vissa spel varje månad så skulle även jag tagit det lugnt med att släppa ut stora titlar som skulle ta över sjukt stor användarbas från dom andra spelen som jag också äger.. Varför ska... 16/01 Borde inte vara långt kvar tills det släpps nu. 15/01 Så du antar att det kommer sitta massa barn med rika förädrar som har råd att köpa fullt pvp gear till dom som du själv inte kommer att kunna få tag på utan att spela jättemycket? Du vet väl att det kommer finnas ett vanligt AH också, och att du inte... 14/01 De hade kunnat släppa det för 6 månader sedan och det hade inte floppat. Det finns absolut tillräckligt med Blizzard fan(boy)s för att det skulle bli en succé. De vill väl som sagt polera på det mer plus att de vill väl inte konkurrera för mycket med... 14/01 "Rotums kanoner och krut, kan man inte konkurera ut..." Man undrar vad detta kostade Blizz, under bordet.. 14/01 Kolla på Youtube beta filmer vettja? Där får du ser hur spelet är just nu.. Jag tycker det ser ut som att det kan bli trevligt att spela :) Ingen idé att sitta och grubbla när du har svaret mitt framför näsan på dig 14/01
Skicka en rättelse